Cucueva inci06 mama vermenize gerek yok yapıyorlar bu aylarda ayağa kalkıp gezerek emzirin o da olmazsa zorlamayın bu ayda istediği zaman emer istemezse emmez kendi karar verir zorlama demişti doktorumuz üç beş dk emmeleriye baya süt çekiyor onlar merak etmeyin
Elifmasal23 Lactamil var emziren anneler için içinde karışık çay rezene,kuşburnu,anason,ısırgan var ben kullanıyorum tavsiye ederim süt arttırmak için
Cucueva inci06 anladım benimki de yaptı bir aylıkken aç sandım mama verdim meğer süt alerjisi varmış kakasında kan bulunca farkettim bir doktora mutlaka danışın kendi kendinize mama başlamayın. Süt alerjisi de sebep oluyor bu davranışlara
serapzeynep Benim sütüm çok doyuyor ama yağlı olmadığı için kilo almıyor yağlı olması için ne yapmam lazım
Bsraensr serapzeynep tahin pekmez yiyin tahini birz fazla olsunn gunde 2 3 defa tuketin kucuk kasede cogu kisiye yaramis
Cagankdr inci06 3. Ayda bende yaşadım biraz sabredin bence meme reddi yasadim ama ısrar ettikçe daha çok reddetti bende uyurken emzirdim öyle öyle atlattik
Aslima Hatijess merhaba gerçekten okadar arttırımı ki ya 2 saate bir sağım yapmak. Ben 3 saatte bir falan sağıyorum bazen 20 ml bazen daha az çıkıyor bikac kerede 2 saatte bir denedim 20 de az çıkıyor birikmemiş oluyor süt heralde . Bide neler neler yiyip içiyorum ama yok malesef 😔😔😔
funca Aslima ne kadar sık sağım yapılır ya da emzirilirse süt o kadar çok artar. Bunun için sütün birikmesini beklemeye gerek yok. Dolu meme süt üretimi durmuş meme demektir. Memeler ne kadar sık boşaltılırsa o kadar çok süt üretir. Çıkan miktara takılmamak gerekir.
Btuann Esraea benimde başıma geldı ben o gögsümü alana kadar ayakta gezerek emziriyordum tutunca oturup devam edıyordum. Birde cok tazyikli ise sütünüz ondan dolayıda yapıyor az sagıp sonra emzirmeyi deneyin isterseniz?
Aslima funca benim göğsüm sürekli boş ve 20 ml den fazla çıkmıyor ne kadar sağsam da öyle oluyor napcam şaşırdım artık . Herkes sagdikca cogalir benimde azcik azcik çıkıyor 😭😭
inci06 Cucueva evet bizdede süt alerjisi var diyetteyim ama huzursuzluğu geçmedi mamayı doktor verdi zaten canım alerjik mama kendi kafama göre başlamadım
Cucueva inci06 ha anladım vermeyi düşünüyorum deyince yeni başlayacaksınız sandım. Doktor önerisi ise tabii ki verin bazen et falan da dokunuyormuş süt alerjisi olan bebeklere inşallah rahatlar bir önce bebeğiniz kurtuluruz bu alerjiden de umarım
Busragungor Hatijess makine ile sagiyorum lansinohun makinesi 2 saatte bi sagiyorum isyerinde ama yinede sagarken elimlede sıkıyorum daha iyi daha cabuk geliyo ama yinede az
Hatijess Busragungor sağarken sütünüze bakmamaya calısın akısına bırakın az geliyor diye takip ettikce süt azalıyo brn de makşneyle sağıyorum çözümü bu şekilde buldum
Cucueva inci06 ben de devam ediyorum diyete şu an 15 günde sonuç aldım rahatladı ve kan olmadı kakada et dokunmuyor ama geçen gün yoğurt ile marine edilmiş et yedim hemen minicik kan oldu kakasında alerji devam yani 🤷🏻♀️
Ay-ay 2 aylık bebeğim var emzirdikten 1saat sonra sağdım 15 dk iki göğüs 70 cc çıktı acaba doyuyor mu?