Havvana Karpuzreceli Çok seviyo kameraya bakmayı pitircigim ☺️Rahatça çıkar İNSALLAH evlatlarımızın disleri🤲🏻Peki dış gibi mi gördünüz ben yanılmıyorum dimi 🤷🏻♀️
Havvana tubbaaa ya şimdi kızımda da alt damakda inçe bir çizgi halinde damak oynuyo 2 tane de dış gibi görünüm var damak içinde bilemedim ne olduğunu
Zeynepmirac Havvana maşallah 🧿 gerçekten çok erken ama endişe edecek bişey yok demekki hızlı gelişiyor bildiğim kadarıyla sadece mamayla beslenen bebeklerde bu hızlı gelişim hormonel bi durum ama anne sütüyle besleniyorsa hiç bi sorun yoktur diye düşünüyorum
Havvana Zeynepmirac erken evet anne sütüyle besleniyor da yani gaz sorunumuz hala geçmedi üstüne dis kızımın huzurlu hallerini çok gorememicem gibi 🤭
Durukaninannesi Havvana korkutmak istemem ama yan dişler önce çıkarsa otizm hastalığı falan oluyormuş sanırım yanlış biliyorsam biri düzeltsin
Havvana Durukaninannesi ben de duydum onu ama azılar icin geçerliymiş onlar ama şüphelenmedim de değil tabi 😶
Havvana ktnzehra49 Hayırlı olsun 😊 İNSALLAH bizim de öyle olur şimdilik ciddi bir sorun yok gibi ama bakalim nolcak
Alyammmmm Havvana bazi bebekler erken çıkarır çay kaşığının ters tarafını fair dişlerine vurun ses çıkıyorsa tik tık diye hayırlı olsun diyecez artk salyada normaldir ne kadar dişleri çıksa salyası akar