Esensn Bugün 4.ay aşısını olduk 2.ay aşısında hafif ateşlenmişti bundada ateşi 37şuan gece yükselirmi ateşten baya endişeleniyorum tavsiyeleriniz varmı daha gazla yükselirmi neler yapmam lazım
Giraysmom20 Esensn ben ateşi hissettiğim an bir çay kaşığı ateş düşürücü vermiştim bütün gece ateşi çıkmamıştı
BhtrOlcay_ Esensn bizimkide 36,5 çıktı ama sıcak gibi kafası bde çok huysuz bnde az çay kaşığı kdr verdim uykuyada dalamıyo devamlı ağlyo çok zor zamandan geçiyrum🤦🏾♀️
bebekzeynep Esensn valla ben 37yi görünce veriyorum canım hiç riske atamm bende yorgun oluyorum gece hadi uyanamzssm bizim ebemizde hiç çıkmadan çay kaşığıyla ver demişti
Esensn Giraysmom20 hemşire ateşi 37.5 tan yukarı olmadan verme boşuna ilaç demişti o yüzden vermek istemiyorum
Giraysmom20 Esensn gece 37’yi geçtikten sonra kendiminde uyuma ihtimaline karşı verdim ben olurda uyanamazsam endişesi içimi yiyordu
Esensn Giraysmom20 bende bundan korkuyorum uyuyup kalırsam ateşi yükselirse diye😣 acaba ateşi yükselirse ağlarmı
Yellowmom Ben de bugün yaptırdım aşı akşama doğru çok ağladı ateşini ölçtüm ama 36 civarındaydı hep ama sanki ağrısı vardı 😩
Elaa11 Şuan çok huysuzuz.bugun yaptırdık aşısını. 37.2 ateş calpol verdim ben yine de.ama Cook huzursuz😢
Esensn bebekzeynep peki aşıyı sabah 10 da yaptırdık şuan ateşi yok 36.5larda gece 3 4 e kadar beklemeyi düşünğyorum başında sonra yatarım diyprum ama o saatten sonra ateşini tekrar çıkarmı? Birde calpol verince ateşinin çıkma ihtimali olmuyormu
bebekzeynep Esensn ateşi 3 gün takip edin diyorlar canım ama genelde ilk gün yapyr. Bende hep erken saatte yaptrdm aşılarını gece uykusundan bikac saat önce verirdim çok şükür hiç ateşi olmadı gündüz vermezdim çünkü ayaktayım sürekli takip ediyorum