ugur25bocegi Sevgili anneler bebeklerinize bebek yorganı kullaniyor musunuz benim bebeğim 4 aylık havalar soğudu battaniye isitmiyo bu gece yorgan örttüm üstüne daha iyi oldu sanki hem bunu acamiyo üstünden
Giraysmom20 ugur25bocegi valla biz Tekirdağ’da yaşıyoruz kendimiz bile hala boş nevresim kullanıyoruz oğlanda ince penye battaniye ile örtünüyor o bile terletiyor
Nrgs ugur25bocegi benim bildiğim tam da açamadığı için yorgan gibi ağır şeyler daha tehlikeli bir de nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu havalarda yorgan kullanıp kar yağdığında ne yapacaksınız naçizane tavsiyem çok da sıcağa alıştırmayın anne yüreği aman üşümesin hasta olmasın diyoruz ama aslında sıcaklayıp terlemesi daha çok hasta eder
serenittyyy ugur25bocegi ben örtücem vallahi sabaha karşı buz oluyor kendim donuyorum onada örterim bundan sonra şimdide kaç katla uyutuyorm ona rağmen eli ayağı buz
MugeAtlas ugur25bocegi 1 yaşa kadar yorgan kullanmayın diyor doktorlar. Onun yerine uyku tulumu alabilirsiniz
ugur25bocegi Nrgs canım biz karadenizde yaşıyoruz giresunda yağmur yagiyo kış gibi oluyo ben bile donuyorum yorganla dün üstünü açmış battaniye vardı açmış ayaklari elleri bacaklari her yeri donmuştu ağladı soguktan
Mom9 serenittyyy elinin ayağının buz olması üşüdüğü anlamına gelmez. Göğüsüne ve sırtına bakmalısınız
ugur25bocegi Hsyh evet örttüm valla zaten emzirmeye uyaniyorum 2 saatte bir kontrol ederim napim cocuk agliyo resmen soguktan uyaniyo
ugur25bocegi Mora biz karadenizdeyiz canım tam ddenizkenarinda evimiz cok soğuk oluyo 9 dereceye düşüyo geceleri sabaha doğru emzirmeye uyaniyorum çocuğun heryeri buz olmus agliyo soğuktan
Mkelebek ugur25bocegi nerdesiniz. Bizim burda hava cok sicak evin ici 31 derece. Zibin bide alti patikliyle yatirdim simdii
Mora @ugur25bocegi He ozaman bilemedim gögsü soğuksa üşüyordur demişti doktor en iyi sen bilirsin canım
Prens0205 ugur25bocegi yorgan ağır olduğu için dönemez kendini kurtaramaz allah korusun nefessiz kalabilir soğuk oluyor diyorsunuz o zaman 2 kat giydirip battaniye örtün biz izmirdeyiz çok soğuk yok ama oğlum pek sıcağı sevmiyor kışın ben örtüyorum o açıyordu o yüzden 2 kat giydirip battaniye örtüyordum
aLmisMomSs ugur25bocegi canım benim kuzumda 4 aylık bizde Erzurum’da yaşıyoruz ben yorgan değil de uyku tulumu aldım daha garanti hem kendini açmaz hem içim rahat ediyor lcwdan aldık gayet uygun fiyatıda
Filizz66 ugur25bocegi ben yurtdışında yaşıyorum Ağustos da battaniye kullandım eylülde direk yorgana geçiş yaptım bebeğinizin elini yüzünü kontrol edin uyurken eğer soğuksa demek ki yorgan kullanmanız gerekli Almanya soğuk olduğu için ben 2 aylıkken başladım ama yorganımın elyaf çok hafif ve küçük
ugur25bocegi Filizz66 cok soğuk oluyo her yeri canım yorganı bebek yorgani zaten hafif ama korktum boğulur falan diye