Tuba ugur25bocegi 20 aylık oğlum hala torba uyku tulumu ile uyuyor. Yorganı üstüne çekip havasız kalabilir 😏
Anana ugur25bocegi Bence patikli uyku tulumu deneyin. Eviniz çok soğuksa 2,5 tog olanlar iyi olabilir size. Üzerini örtmeyi önermiyor uzmanlar bu aylarda.
Filizz66 ugur25bocegi ben kenarlarında yatağının altına sabitliyorum iki kenarınıda böylece eliyle güzüne çekemiyor Yada ayaklarıyla üstünü açamıyor
demirboy ugur25bocegi benim 9 aylık ben bir iki defa örttüm çok aoğuk oluyor gece ama sizin daha 4 aylık yüzünü örtse kendini kurtaramaz riske atmayın derim. Bedeni büyük uyku tulumu alın ya da uyku Gurusu diyorlar galiba ayakları yok onların kalınından alıp kullanabilirsiniz
Haceryrmdln ugur25bocegi Benim bebeğim çok hareketli idi uykuda bile eli kolu durmazdı o dönemler ya üzerini açardı ya da başına kadar çekerdi nefesi kesilir diye ödüm kopardı neyse ki havalar ısındı şimdi tekrar soğudu 8 aylık kızım ve şimdi uyku tulumu bakıyorum. Biz pek yorgan kullanamadık
ugur25bocegi Haklisiniz kızlar uyku tulumu alicam kullanmim yorgan teşekkür ederim yorumlarınız için 🌸🌸
Mom9 serenittyyy elinin ayağının buz olması üşüdüğü anlamına gelmez. Göğüsüne ve sırtına bakmalısınız
serenittyyy Mom9 göğsüne sırtına boynuna bakılması gerektiğini biliyorum ama bende ne zamam üşüsem ellerimden ayaklarımdan başlar kansızlık var kızımdada bendede hep kontrol ederim o yüzden diğer yerlerinide elleri ayaklarınıda
Mom9 serenittyyy benim kızında hep soğuk olur ayakları ve burnu ama üşümez rahat yatar üstünü örttüm mü uyanıyo hemen 😊
serenittyyy Mom9 birazda alıştırmaya bağlı tabi benim kızımda fazla kanszlık var o yüzden pimpirikliyim
1yenianne Uyku tulumu al canım lc Waikiki in tulumları güzel diyorlar bende oradan alacağım hem güvenilir hem de üzerini açtı derdi olmaz