Gulcem44 Ankaradayım bu ay oğlumu sünnet ettirmek istiyorum önerebileceğiniz özel klinikte sünnet doktoru var mı?
mertinannesi_ Gulcem44 özel ılgın hastanesi var ben orda yaptırmayı düşünüyorum yaptıranlar memnun kalmış
Hasret06 Gulcem44 Ankara Keçiören’de vedat Ali Canoğlu 500 tl ücret çok ilgili ve alakalı sürekli iyileşene kadar sizinle iletişim halinde fotoğraf istiyor sürekli ayağına gitmiyorsunuz klinik çok temiz ayrıca kesinlikle tavsiye ederim 👍
Cerennn Gulcem44 canım 1 ay önce yaptırdım keçiörende subayevler çocuk polikinligi var orhan pekuz diye bir çocuk doktoruna çok memnun kaldım hiç bir sıkıntı yasamadik tercih edebilirsin
Kusursuzhata Keçiören de özel fatih polikliniği var yeğenimi yaptırdık şimdi de oğluma düşünüyoruz hem temiz hemde fiyat olarak uygundu
mehtapca06 Dr onursal Yıldız var mamakta 500₺ ve ilgin tıp merkezi çok varoş bakımsız bir yer ama doktoru internetten araştırdım gittim baya iyi oğlum toplamda yarım saat ağladı sonradan iyileşti
kadirefemmom mehtapca06 benim ablamda 2 oğlunu orda yaptırdı doktor çok ilgiliydi 22 yıldır bu işi yapmıyomuş bizde onu düşünüyoruz ama vaka sayısı orda çok fazla diye cesaret edemiyoruz doktoru eve çağırmayı denicez bakalım 🌸
Elmaliturta_ mehtapca06 @ gulcem44 biz de burada yaptırdık 1 ay önce memnun kaldık doktor da evet ilgili
mehtapca06 Gulcem44 çoçuğun hayalarını uyuştuyor 15 dk bekliyoruz sonra işlem yapıyor dikişsiz klips kullanıyor yalnız
Sedayvaz35 Cnm youtube da beyza burak şahin var.. bebeklerini yeni sünnet ettirdiler çok mnun kaldilar videoyu izlemeni tavsiye ederim.. doktorun adı kadir mutlu.. bi çok kişi memnunmuş bi arastir istersen
Sedayvaz35 Gulcem44 ben simdi fiyatini arastirdim klasik sünnet yöntemine 1600 tl diyor.. kalp krizi gecirebilirim
Gulcem44 mertinannesi_ Servet Ünsal aklımda benim de ama orda yaptıran yok acaba memnun kalan mı yok ki 😟
Sedayvaz35 Gulcem44 ayni bende o tepkiyi verdim arkadas nedir yani bi sünnet yapcan ya.. herkesten 1600 kazaniyo dusunsene vok zengindir kesin… gözlerim dolar işareti oldu resmen 🤑🤑
Tugce_hakki_Kerem 1 hafta oldu oğlum sünnet olalı oğlumun pipisi iyileşti inanın çok memnun kaldık korona nedeniyle eve gelmesi bizim için tercih nedeni oldu
Gulcem44 Tugce_hakki_Kerem kime yaptırdınız ne kadar ücret verdiniz ? bu arada çok geçmiş olsun Allah damatlığınıda göstersin 🧿😊
Gulcem44 Sedayvaz35 🤣🤣alemsin kız aynen oldu asgari ücretin yarısını 15 dakikalık bir işlem için istiyor 🙄
BuseSener Bizde 3 aylıkken yaptırdık liv hospitalda Cüneyt Atabek var. Hiç sorun yaşamadık suan 15 aylıgız ☺️
Marinedeniz BuseSener hastane ortaminda mi yapti sunneti acaba ? Siz yaninizda durabildiniz mi ? Bide ucreti ne kdrdi acaba
Neslyhn BuseSener ben de kendisini araştırıyorum, süreç nasıl oluyor? Ne kadar ödeme yapmıştınız? Bize bebek aynı hastanede doğduğu için indirimli 3bin dediler ama buradaki diğer rakamlara baktığım zaman çok yüksek geldi fiyatı.