mom20 Prensannesiiii170620 hazımsızlık yapar bağırsaklarını yorar ayrıca uyku öncesi yerse gece sık sık uyanır
Prensannesiiii170620 Baloglum93 3 ay 18 günlük muhallebi kıvamında değilde sulu bir şekilde biberonla versem gaz yapar mı
Baloglum93 Prensannesiiii170620 daha çok erken canım hiç riske sokma bebeğini anne sütü veya mama veriyorsan 6 ayına kadar öyle devam et 6 aydan sonra alternatiflere giriş
Ikrazumra19 Prensannesiiii170620 gaz dan ziyade sindiremez rahatsiz eder karnini sisirin haliyle bolca huzursz olur ve cok erken pirinc unu zaten hic verilmrmesi gereken birsey
Prensannesiiii170620 Baloglum93 emmiyor canım kaç tane mama değiştirdim mamayı da zorla iciriyorum az kalmasın diye kayınvalidem annem filan pirinç unu ver dediler sormak istedim burda mama kıvamında yapıp biberonla versem diye gaz olur mu diye korkuyorum
2lokummannesiii Prensannesiiii170620 mamaları içmiyorsa muhtemelen içindekilere alerjisi vardır. Doktora gidin. Ve bu tarz şeyleri doktor ile konuşun. Pirinç unu 6 aydan sonra veriliyor.
Nergizhamza Prensannesiiii170620 benim bebeğimde mamayı içmiyor bitek anne sütü içiyor ama yeterli gelmiyor pirinç unu denedim içiyor doktorda bir sorun yok sevdiyse gece bir kere verebilrsin dedi
Sevinc543yakut Nergizhamza suylami yapıyorsunuz pirinç ununu birde hangi marka alıyorsunuz pirinç ununu
Nergizhamza Prensannesiiii170620 3 aylık 100 ml kaynamış suyla 1 buçuk tatlı kaşığı pirinç ununu kaynatıyorum muhallebi olmasın diye sürekli karıştırarak soğutuyorum zaten sıvık oluyor
Prensannesiiii170620 Mom9 kaç tane mama değiştirdim aç olunca hiç beslenemicek öyle düşün durumu olmayanlar sütü de olmayanlar hep pirinç unu veriyor bu kadar on yargılı olmayın derim
Ikrazumra19 Prensannesiiii170620 belki karni doyucak ama gelisimi icin vitamin alamiycak ki pirinc unu bildigimiz un yani sifir vitamin
226anne-26 Prensannesiiii170620 cok zor mama yemeyen cocuk gercekten dururum el verdikçe bütün mamaları aldım yeterki yesin diye ama yok yemeyen yemiyor ve hiçte vitamin siz saglık sız degil benim cocuklarım Prinç unuyla büyüdü ler