Defne4420 Kızlar bebeğim 17 günlük, sağlık ocağında topuk kanı alınmıştı 5 genetik hastalık incelenecek diye, tsh yüksek çıkmış 7 küsür 😔 çocuk doktorundan randevu aldım çok sıkıntılı bir durum mu şimdi kızımın guatrı mı var? 😔
Gmzazra Defne4420 canım ilk kan aldıklarında bizimde yüksek çıkmış tsh tekrar aldılar ikincide bisey çikmadi sizden tekrar aldilar mi
Yenidennn Defne4420 aynı şekilde bizimde oldu 2 kere kan alındı sonrasında normale döndü, ilk kanda öyle çıkabiliyormuş. Geçmiş olsun.
ygtabrs-25 Defne4420 hayır canımm guatr ayrı troid ayrı bişey.benim oğlumunda çıktı 2.de yüksek çıktı ve şuan ilaç kullanıyoruz sıkıntılı bir durum değil ilaç kullandığı ve takip edildiği sürece
Oguzveben Defne4420 geçmiş olsun , oğlumun da yüksek çıkmıştı, 3 kere topuk kanı verdik. Sonra özele gidip kan verdik çok şükür normal çıktı. Hormon değerleri değişken oluyormuş. Umarım sizin de düzelir.
Smy16 Bizimde yüksekti korkulcak bişey olmuyo genelde, kanın taşınma yönteminden yüksek çıkıyo genelde demişti saglık ocagı 3. Alışlarında temiz çıkmıştı
Defne4420 Smy16 inşallah bizim de temiz çıkar canım😔 iki kez alındı yarın çocuk doktoruna gidicez o bidaha ister muhtemelen
Songul9090 ygtabrs-25 Bnm kızımda ilaç kullanıyor ve sanırım ömür boyu kullanacak sizin bebeğiniz nasıl oldu
Astalavistababy Defne4420 birimde yüksek çıkmıştı ikinci topuk kanı normal geldi 🙏 inşallah sizindeböyle olur.
ygtabrs-25 Songul9090 7 aylık oldu oğlum.ilk 37,5 ile başladık şimdi ise bir gün 25 mg ikinci gün 18,5 veriyorum canım düştükçe ilaç dozu da düşüyor canım
Songul9090 ygtabrs-25 Allah bağışlasın. Ya bize anne karnında başlamış dedi doktor son ayında.dopudğunda bıngıldak büyüktü. Size de böyle bişey dendi mi acaba. İnş düşer ya. Bizim topuk kanı 79 Du. Bezi çalışmıyor. Sizinkinde bez var demi
ygtabrs-25 Songul9090 bezleri var canım 15 gün sonra ilaca başladık biz.anne karnında nasıl başlasın anlamadım zaten annenin hormonuyla büyüyor eğer olmasa da çalışmasa da bize böyle bir şey demediler
Fundakara bizimde yüksek çıktı genetik dediler anneannesi ve babannesinde var başta çok ağlamıştım bizim baya yüksekti tiroid bezinin biri çok çalışıyor biri az çalışıyor dediler sarılığı tetikledi yenidoğduğunda yedi gün küvezde kaldı şimdi dengelemeye çalışıyor doktorlar araştırmaya yönlendirdiler ilaç kullanıyoruz deneme yapıyoruz 50 mg verdik başta sonra yarıma düşürdük şimdi yarım+çeyrek veriyorum bi türlü denge tutmadı inşallah bu son olur doğduğundan beri iki haftada bir gittim ptesi tekrar gidicem denge bu kez sağlandıysa daha geç çağırırlar diye umuyorum okuyan herkesten dua bekliyorum 🙏😊
Songul9090 Fundakara amin amin canım benim. Bnm de kızımda var maalesef. Bnde anlamlandırmaya çalısıyorum. Anne karnında başlamış 36.haftada dedi doktor. Biliyorsunuz bir ay gecikme 5 ıq puanı düşer. Bnde inanamıyorum bir türlü. Doktor bizde Bi bacak filmi ile kemik yaşına baktı. Sonra 1 ay olmuş dedi. Sizde de bıngıldak büyük ve dili de büyümüş gbi dedi mi Bi şeyler siz ilaca ne zaman başladınjz