Lauraa Benim kızım doğduğundan beri mama içer. Evde bir sürü biberon var haliyle bazen arta kalan mamayı yıkamaya üşeniyorum 4 gün bekleyen
Lauraa Lauraa 4 gün bekleyen mama oldu Aptamil katılaştı Bebelac katılaştı bir tek sma katılaşmadi 4 günlük olmasa bile 3 Saat sonra katılaştılar. Nedendir?
Yegino Lauraa bizde de sma yaramadı ishal oldu ve geceleri mama içmeye kalkar oldu doyurmadı yani. Hipp kullanıyorum normalde memnunum ondan katılaşma da görmedim onda 2-3 saatlik beklemede
Lauraa -civcivlerim- Aptamil inan ertesi güne kapkatı oluyordu sma 4 gün geçmesine rağmen tam sıvıydı. Ve kabızlığımız ama mamada bitti. Herkes gözlem yapabilir.
-civcivlerim- Birde mamalı biberonu o kadar bekletmeyin hemen yıkayıp kaynatın bakteri üretiyor mama uzun süre durunca ben çok takıntılıyım hemen yıkayıp 10 dk kaynatıyorum biberonu yoksa içim hiç rahat etmiyo😬
NAZBAL Bizi de sma mahvetti kabızlık ve aşırı gaz yaptı çocuk kıvranıyordu ağrıdan bebelac cok ıyı geldı her bebekte farklı etkılıyor
VelardaEdiz Her bebek sma içecek diye birşey yok size yaramayan mamalar başka bebeklerin içtiği tek mama olabiliyor mesela benim bebeğim bebelac golddan başka bir mama içmiyor
Deletedmom413 Lauraa Ama hijyen acisindan hic iyi degil bence 🙄 icer icmez yikarim sonucta bebegin kullandigi birsey Kac tane biberonu olursa olsun bigun yine beklemis biberon kullanilacak temiz durmasini tercih ederim sahsen.
dandiniko Bizdede sma işe yaramadı daha doğrusu okulumun yüzünde egzama vardı çok tetikledi hemen bıraktık. Humana kullanıyorum çok memnunum
Lauraa Deletedmom413 gece diyelimki mama icirdim dimi üşeniyorum yıkamaya bende insanım robot değilim ki herkesin farklı görüşü tabi