Borasmomy Konu dışı kızlar ama artık dökülen saçlarımdan bıktım duşta ayrı kuruturken ayrı tararken ayrı dökülüyor ve bu dökülme ben diyeyim 300tel siz deyin 500 kullanan var mı aramızda memnun kaldınız mı
Zeynep11 Borasmomy burada kullanan birisi vardı post açmıştı hiçbir işe yaramamış ve üstelik yaptığı kötü yorumlar anında silinmiş. Yani yüzlerce iyi yorum var kötü yorum yok diye aldanmayın
Seherronya Borasmomy farmasinin sarımsaklı şampuanını deneyin. Annem 2 haftadır kullanıyor çok memnun kaldı şimdide sarımsak yağını alıcaz bakalım çıkartacak mı yeni saç . Annemin yanlarında kalıcı dökülme oldu kellik başladı
Maviay Borasmomy Ben de kullanmaya başlayalı 2 gün oldu. Benim de sizin dediğiniz gibi duşta ayrı, tararken ayrı, normal elimi saçıma atıyorum ayrı, baya bii saç gidiyo yakinda kel kalacagim bakalim ise yarayacak mi?
Borasmomy Zeynep11 ya ben de bakıyorum hep iyi yorum gerçekten hiç kötü yorum yok bir yazayım dedim vardır illa kullanan diye iyi ki de yazmışım alacaktım yoksa
AtaVeAnnesii Seherronya yaaaaa iyi geldi mi gercekten gozle girulur azalma oldu mu ben dusta ayri tararken ayri kuruturken ayri dokuluyo kel kalicam die korkuyorum cocugunda eline geliyo hep zaten ince telli dogumdan sonra perisan oldum🥺
Borasmomy Seherronya ben de bi ara kullandım ama küçük boyu vardı 5 10 yıkama falan kullanmışımdır sonra değiştirdim ondan alayım o zaman sarımsak yapı da farmasinin mi canım
Talhaz Asla bir işe yaramadı hatta yapış yapış yaptı saçımı bende mühendisinoğlunun paylaşımlarına güvenerek almıştım halbuki büyük bir hevesle ama hüsran. sonra farmasinin sarımsaklısını aldım içine biraz beyaz sirke koydum o bile daha çok işe yaradı
Seherronya AtaVeAnnesii valla annem çok memnun fiyatıda iyi yani işe yaramazsa bile çok kaybın olmaz dene derim :)
Dunyamsensn2008 Borasmomy Saçlarım aklınıza gelmeyecek kadar çok dökülüyordu tesadüfen demir eksikliğim varmış yerlerde hemde takviye kullandigimdan beri %90 azaldı dışardan da müdahale edersem bir kaç tel dökülür bence sadece.Once bir kan testi yapın sebebi neymiş ona göre bakarsınız çaresine dışardan cabanizla çok yorulursunuz bence.
Borasmomy Dunyamsensn2008 benim doğumdan önce de dökülürdü ama bu kadar değil dvitamini eksikliğim de var ona bağlıyorum ama aşırı bir dökülme hamileyken 3 5 tel dökülürdü
Deren_Hatun Borasmomy asla işe yaramıyor kötüyorum yapınca arayıp kaldırmanızı söylüyorlar hediye bile gönderiyorlar
Borasmomy Deren_Hatun bir bit yeniği olduğu kesin zaten ya hiç mi kötü yorum olmaz ben de o yüzden tereddüt edip yazdım buraya 🙄