Deletedmom14 durununannesi2606 arkadaşım verdi bana baby banana , hiç sevmedi fırça yeri rahatsız ediyo sanırım 🤷♀️
durununannesi2606 Minikbal hımmm 🤗 5 liralık ürün plastik olur, ben organik ve temiz içerik olması konusunda çok hassasım ya sonuçta emiyor ve tükürüklerini yutuyor. Ellerini sürekli temiz tutmaya çalışıyorum. Bu 2 ürün temiz içerikli, yurtdışında ve ülkemizde de popüler. Kızım için en iyisi neyse masraftan kaçınmam 🤤
tubbaaa durununannesi2606 zürafa dikkatlerini çekiyor diye biliyorum ama ben ne aldıysam sevmedi oğlum eczanedekileri bile sevmedi
Bendeanneoldum durununannesi2606 hiç okadar parayı vermeye gerk yok dişlik dışında herşeyle kaşıyorlar çnkü 😂
Msd durununannesi2606 çok gereksiz bu tarz şeyler çok pahalı öncelikle ve hiç işe yaramıyor yorum yapan tüm arkadaşlara katılıyorum
durununannesi2606 Msd evet muadillerine göre pahalı ama 200 TL bir yemeğe gidiyoruz veriyoruz, en iyisi neyse onu rahatlatacak onu almak isterim 🙏🏼🥳
Demiralininannesi Sophie kullanıyoruz kavramalı olandan memnunuz hem eliyle çok rahat tutabiliyor, bende eczaneden almıştım kaşıyıcı ama onları ağzına bile sürmedi oğlum, bi arkadaşım almıştı sophie memnun kalınca bende aldım çok kolay ve rahat kaşıyor damakları
durununannesi2606 Demiralininannesi memnun olmanız beni de cesaretlendirdi 🥰Sophieye karşı daha sıcak bakıyorum 🙏🏼
Demiralininannesi sedaykn bizimki hala elinden bırakmıyor hatta rengi bile soldu bazı tarafları silindi çok rahat kaşıyor 😊
Minnakseven durununannesi2606 valla elimizi tutup ağzına götürüyo oioi fisher price falan aldım ucuzundan onları da istemiyo ısrarla parmaklarımızı ısırmak istiyo
Mom9 durununannesi2606 ne gerek var o kadar para vereceksiniz😅 ucuzundan alın eczaneden zaten bi iki ısırıp ellerini yiyolar 😊
Koalammm durununannesi2606 kaç çeşit aldım birini bile kullanmadi salatalık armut yeşil soğan havuç bunlarla kaşımayı daha çok seviyorlar ve tabiki anayı babayı ısırmak 😆
Baby_Mila durununannesi2606 baby banana kullanmıştık biz diş fırçası şeklinde olduğu için alışkanlıkta oluyor ben diş fırçalar gibi kaşıyordum diş çıkarırken kendide rahat kaşıyordu 1 yaşında kızım diş fırçasını hiç yabancılamadı mesela diğeri gereksiz pahalı ve azı dişleri kaşımak zor olur tahminimce birde oioi olanı almıştım oda pek iyi değil
Deletedmom_36 durununannesi2606 etme guzel anne etme sen o kadar para verip alicaksin kizin senin parmagini kemiricek 👀