DenizinAnnesiiiii Sevgili Anneler kuzularınıza hangi sampuanı kullanıyosunuz memnun kaldıgınız var mı
Bsrbkts DenizinAnnesiiiii mustela. İll basta pahalı geliyor ama cok uzun süre gidiyor. Yenidoğan döneminde kullanmak için almıştım cildi hassas olur diye. Ama bitince ya mustelayla devam ederim ya da e bebek markası baby me ile devam ederim.
iremceren DenizinAnnesiiiii cildi hassas olduğu için mustela, pahalı ama uzun süre kullanılıyo 7 aydır bitmedi mesela köpük şmpuan 🌸
DenizinAnnesiiiii Bsrbkts aynen canm ben doğmadan 2 tane almıstm daha hala kullanyrz 6 aylıgız dedigin gibi fiyatı pahalı ama değiyo
DenizinAnnesiiiii iremceren aynen canım benmde oyle 6 aylk oldu daha btmedi ama fyat biraz pahalı bn 2 tne almstm doğmadn şimdi 1 sise kaldı o da baya var ama pahalı işte
Rabiamurat Bende mustelayı tavsiye ederim ilk dalin kullanmıştık alerji yaptı ikizlerimde doktorumuz mustelayı tavsiye etti çok memnunum ikiz oldukları halde 7 ay kullandık uzun süre gidiyor yani 😊
Haticeesila Mustella kulanıyorum herseyini komsu tavsiyesiyle uzun gidiyor aynen 🙂 aslında dalin alıcakdım ama komsumun kızı alerji oldu baya baya hastanye yatırdılar fillan gözüm korkdu biraz😔
Medusafer DenizinAnnesiiiii mustela kullanıyorum hem köpük şampuan hemde normal yenidogan için olanını çok memnunum
Elifim61 DenizinAnnesiiiii Shoosha organik şampuanı kullanıyoruz. Kokusu çok güzel değil ancak organik olduğu için aldım abartı pahalı ancak uzun bir süre gidiyor hala yarısına gelemedik. ( 2 günde bir yıkıyorum oğlumu )
brokoli nivea baby kullaniyorum dogdugundan beri hem sabun hem sampuanini kokusunu da cok seviyorum, herhangi bir olumsuzluk da yaratmadi, memnunum
DenizinAnnesiiiii nurelem hm dalin nasıl canım onu bende almıstım kansorejen var içinde dediler bende oyle olunca el sabunu diye kullandm