Irmaginannesi Merhaba hanımlar dün kızım 2.ay aşısı oldu ben ateşlenir diye tedirgin olurken kızım sürekli uyumaya başladı gündüz çok uyuyan bi çocuk değildi çünkü ilk bebeğim olduğu için herşeyden nem kapar oldum ne zormus bu annelik ya aranizda böyle bi durum yaşayan var mi uyumaya devam ederse doktura giturmelimiyim sizce şimdiden teşekkürler 😊
Denizkokulum Irmaginannesi Benlm kızımda normalde çok zor uyur hep huzursuzdur bende çok korkmuştum nasıl olacak acaba diye ama açıdan sonra 2 gün sürekli uyudu gündüz gece de fena değildi uykusu.. Bizde ateşte yapmadı huzursuzlukta aksine uyku yapmıştı 😊
Ezgi64 Biz de bugün sabah olduk aşımızı inşallah bir sıkıntı yaşamayız . Ama internette araştırdığım kadarı ile uyuması normal diyolar. Ya çok uyurmuş ya hiç uyumaz huzursuz olurmuş. Ateşini sık sık kontrol edin eğer ateşlenirse 1 çay kaşığı şurup verin dediler.
Cakacmr Hiç korkmanıza gerek yok ateşini kontrol edin ve özellikle koltuk altı ve bacak eklem yerlerini kontrol edin kızarıklık oluyor mu malum aşıların alerjik etkileri var 24 saati atlatın daha korkmayın
Muhammedalim deletedmom19 bizde bugün olduk da hemsiremiz calpol önermedi yogun oldugu icin yutamıyorlar soluk borularına kacabiliyor dedi, ates icin yarım fitil ver dedi eger cıkarsa .
Hacerr Bızde olduk benım kızımda uyuyor su an yüzünden bakıyırım elektronik ateş ölçerler herşey normal aksama nolur bılmıyorum bugünü atlatırsak hersey daha normallesır mı
Esse5 Hacerr koltukaltından civalıyla ölçün birde , doktorumuz dijitale güvenmeyin gerçek ateşi yansıtmaz 1-2 derece dahi oynama yapabilir dedi siz bilirisniz
Hacerr Esse5 teşekkürler dikkat edıcem kaç saatte çıkar eğer ateş olursa pekıbırde normal gıydıreyım mı ince mı olsun bıraz
Esse5 Hacerr normalde nasıl giyiniyorsa giydiriyorsanız aynı devam edin , ateşi çıkarsa ki çıkmaz inşalah bi katını soyup inceltirsiniz geçmiş olsun
Aysegulisaa54 Hacerr bende merak ediyorum 10 da aşı oldu bunsate kadar ateşi çıkmadı ama mızmızlığı var