Saadetbelcim Bugun 3 aylik olduk kziim 900 gram almis 5500kg olmus. Doktor ve ebe kilosuyla ilgili eh iste diye bi cevap verdi balgami ve hiriltisi oldugu icin bronsitten suphelenmistim cok sukur ki gayet iyiymiş ama dedigim gibi az mi almis bu arada sadece anne sutu veriyorum
Pinarrr Saadetbelcim sizce az mi almış ? 1 kilo almış hemen hemen bu çok iyi böyle devam etsin inşallah 💕
Ikicocukanasiyioldum Saadetbelcim benim kızım 4 aylık olacak haftaya bu ay sadece 300 gram almış çok iyi bence ayrıca kızım 5700 kilo. Meme reddi belasiyla uğraşıyorum 1 aydır.
Saadetbelcim CaglaBlgn ya ebe benim kafami cok karistirdi iyi mi diyorum ehh iste diyor bende 900 gram eh istemi oluyi dedim suratini çevirdi
Saadetbelcim Pinarrr amin insallah bence gayet guzel ama ebe benim kafami cok ksristirdi deli etti beni ehh iste diyo ya
Rsenaselim Ikicocukanasiyioldum benim kızımda bu ayın 24ünde tam 4 aylık olucak 400 gram almış sadece 5.500 kg bende meme reddiyle uğraşıyorum 🤦🏻🤦🏻
Asli91 Saadetbelcim ya ebeleri bırak ben sağlık ocağının ölçümlerine güvenmiyorum. Nette tablolar var sende bakabilirsin. Bence kilo alımı çok iyi.
Kalbimm Saadetbelcim boşver sorma 600 den fazla aliyosa ıyi diyo genelde doktorlar 1 kiloya yakın nesi eh iste acaba
Pinarrr Saadetbelcim boşver bu ebeler de ne dedigini şaşırdı artık umarım hep böyle güzel alır bir kac aya kilo alımı azalacak çünkü buda gayet normal büyüdükçe az az alacaklar 😊
Ikicocukanasiyioldum Fatmaa şimdiki cağda büyüme atağı diyorlar. Oğlum var bi de 4 buçuk yaşında hiç böyle şeyler bilmedim valla bu kız yaman cıktı :)
Elifsuyum Çok iyi benim kızın 2900 doğdu 2 ay 15 günlük 5 kg doktor normalın alt sınırına yakın dedi anne sütüyle besleniyor
Saadetbelcim Elifsuyum Ben bol bol emzirdim zaten memede uyumaya alismis bu yuzden sanirim ama doktorlar eh iste deyince noluyo ya felan dedim bi an
Saadetbelcim busrasahinn ay evet deli ettiler beni ebe doktor hepsi. Ben gayet iyi diye seviniyodum iyi dimi dedim ehh iste dedi 900 gr eh istemi yaptim suratini cevirdi