Kullanici678 Merhaba canım anneler 😇 20 günlük bebeğim var ve ben onun için set halinde aldığım mustelanın ürünlerini kullanıyorum. Pişik kremimiz bitmek üzere. Bende sizin kullandığınız ve önerdiğiniz pişik kremini sormak istedim 😇🙃
Goktug1308 Kullanici678 ben doğum yaptıgımdan beri bepanthol ün pişik kremini ve sudocrem kullanıyorum çok memnunum.sudocremi çok kızarıklık olduğunda sürüyorum.bu arada oğlum 48 günlük
Minnakevkedisi Kullanici678 20 günde nasıl bitirdinki çok sürmüşsün bence 😊bebeğim 8 aylık bübchen set almıştım sadece pişik tedavi kremi bitti 75 ml daha bugün yenisini aldım Bariyer kremi falan bitmedi 😊
Kullanici678 Minnakevkedisi biraz fazla sürmüş olabilirim 😂 ne kadar sürülmesi gerektiğini bilmediğim için bitmek üzere 🙃
Eceemm Kullanici678 pişik kremleri kalın tabaka oldugu icin doktorum önermedi iyileşmeyi geciktiriyo diye. Bende hic kullanmadım bebeğim 4 aylık bugüne kadar her altını actıgımda günde 3 kez pudrayı elime döküp serpiştirdim. sadece dogduğu gün hasteden eve geldiğimizde pişik oldu 3 gün sürdü sonra hic pişik olmadı.
Kullanici678 Eceemm benim doktorum hiç bir şey demedi pişik kremi için. Ben kendim kullanmaya karar verdim.
Tubasubasi Müstela,Hametan,Hametol,nivea,bebanthol,valla kullanmadığım krem kalmadı açıkçası, şuan son karar kıldığım hametol oldu,şimdilik devam.
Kucukkalbim Kullanici678 Sudocrem çok iyi Diş çıkartma döneminde çok pişik oluyor o dönemde de sudocrem ile hametanın mavisini karıştırıp kullanıyorum ertesi gün geçmiş oluyor pişikler👍🏻
Minnakevkedisi Kullanici678😊 kaka yaptığında altını hemen değiştirip çok sert silmezsen pişik olmuyor ben sadece geceleri koruyucu bariyer krem sürüyorum bez uzun kalacak diye pişik falan olmadı şükür . Hafif kızardığında da pişik kremini sürüyorum sabaha kadar iyileşiyor.
NhLpRn Kullanici678 sudocremi günlük bepantholü pişik olunca kullanıyorum ve bence bepanthol daha etkili
N-nil Kullanici678 eger fiyatı önemli değilse kesinlikle sudocrem alın çok iyi ama gerek yok derseniz en güzel ve doğal zeytinyagi😊ama orjinal
Tugce6767 Kullanici678 canım bizde mustela,bepanten ve hametan var😂açıkcası bazen biri bazen diğeri iyi geliyor dönüşümlü gidiyoruz😂