Ozgeruya Drkgrss yazın sort askılı badi elbise falan kışında tayt esortman falan pijamayla duramam hic gündüzde 🙂
Heide Drkgrss ben pijamayla dolasdgm zaman kendimi daha kendini salmış bakmaz hissedyrm hoş çocuktan sonra zaten öyleyim ama en azından psikolojikmende olsa kendmi rahat hissedym diye daha derli toplu bi tayt bi üst giyerim. Tayt hem rahat hem şık olablyr cnku
bir_pasa_annesi Drkgrss valla bende evde full pijama esofman cnm rahat oluyor biri gelirse pantolon felan üst giyiyorum eşim geleceği zaman makyaj sac bas yaparım bazen yapmam cünkü gözü sürekli bakıma güzelliğe alısma sın her haline alıssın diye
Drkgrss bir_pasa_annesi aynen öyle bnm kalıcı makyajım var zaten beni hiç makyajsız görmedi bende unuttum o halimi zaten😂
minikailemmm Drkgrss hmm Kayın baban da varsa al cnm benim yokta o yüzden kaynanam gelse giyinmiyorum
Drkgrss minikailemmm genelde kaynanam tek gelir ama kayınbabam çocuktan sonra gelmeye başldı sevmek için büyüdükçe daha sık gelir diye düşünüyorum
Boncukspor Drkgrss en güzeli pijama ya da elbise. Tayt için hava sıcak, emziriyorsanız zaten diğer kıyafetlerde işkence gibi.. ev giyim ürünlerine bakıp güzel biseyler bulabilirsiniz. Pijama görüntüsünden uzak ama eşofman gibi de kalın olmaz
Dmt-01 Drkgrss dimi aynen giyilmiyo buralarda valla yoksa bende isterim tiril tiril elbiseler mini mini şortlar giyeyim ama soğuk napim hasta olurum valla🤣
Glll44 Drkgrss genel erkeklerin hepsi yani biz kadınlara ne oluyosa kendimizi kasıyoruz 😂 ugras dur isin yoksa bakımla
Minikbirkalp Drkgrss inş bebeler izin verse vermiyorlar ki uyutuyorum yapayım diyorum arkamı dönesiye gözleri açılıyor 😊
Drkgrss Ozgeruya ay ben uzun bir süre uyumaya direndiğim için öyle pat diye kalkmıyorum ki🙈 bebeğim daha 2 aylık gece uyutmuyo sabaha karşı nolur uyusun diye hep uyutmaya çalışıuorum falan
Ozgeruya Drkgrss bnmkide 2 aylik cnm ayni sorun bendede var uyutmaya çalışırken uykum dağılıyor bu sefer kalkıyoruz
Mtzzeynep Drkgrss bende Aynı şekilde 10aydır pijamalıyım evde. Dün eşimle Pazar’a gidecektik süslendim bildiğin eşim şaşırdı dedim bi Pazar’a da gitsek azıcık moralim düzelsin kendime geleyim ama kapıdan girer girmez çıkartıp giydim tekrar pijamalarımı 🙈