Bugrannesi Saç boyası yaptıran varmi emzirirken anneler geçiyormu süte acaba kararsiz kaldim beyazim var yoksa boyamamda. 🤦♀️
Lidya-t Bugrannesi Amonyaksız boyayla boyadım. Az biraz vardır tabi amonyak ama diğeri gibi ağır bir kokusu ve derimi yakan bir boya değildi Saç derisinden ve o kokudan süte geçiyor diyorlar risk almadım.
tubbaaa Bugrannesi doktorlar hamilelikte bazıları önermiyor diye duymuştum sadece boyat canım yine de sen bana göre
Bugrannesi tubbaaa hamilelikte boyatılmaz diyolar doğurdum 1 ay oldu artık yaptırsam diyorum ama emzirirkende olmuyo yapma diyolar ne bilim
Bugrannesi tubbaaa belirli bi doktorum yokta kuaför 40ın çıkınca gel boyyum dedi hamileyken gitmiştim ta
Ozgurbebek Bugrannesi ilk 6 ay önerilmiyor sonrasında da bitkisel içerikli boyalarla boyatilmasi daha sağlıklı deniliyor
Bugrannesi Ozgurbebek ay daha 1 aylığız bilemedim şimdi hamileyken doktora sormuştum son ayda boyatmıştim ama bebek emiyor kana karısabilir diyorlar cesaret edemiyorum 🤷♀️
Ozgurbebek Bugrannesi evet bende boyamadım o yüzden çok araştırdım kesin gecmediğine dair bilgi yok ve çok ağır kimyasallar var 9. Ayda kendisi emmeyi bıraktı o zaman boyadım vicdanım rahat etmezdi hep şüpheyle yeni tercih meselesi size kalmış 😊