Esoes11 Kızlar bebekleriniz kaç aylıklar kaç numara bez kullanıyorsunuz hang markanın bizimki 3 aylık olcak 4 numara prima premium kullanıyor bana hızlı gdiyo gibi geliyor
Gonul_celen Esoes11 1 ay 26 günlük hala 2 numara kullanıyorum elimdeki bitsin 2 koli 3 numara aldım prima premium care kullanıyorum. Bende bebeğin kilosunu baz alınca belki normaldir
inismona 3 aylık canbebe 4 kullanıyoruz. Minies 4 aldık bu sefer. Bezler de kıyafetler gibi sanırım. 3 numara mesela kilosuna göre aslında olabilecek bir bezken dışına taşıyor. Ben artık numarayı takmıyorum kafaya. Hangisi daha rahat ona bakıyorum
cantan Gonul_celen kilosu nedir peki bende 2 numaraya geçtim ama sanki büyük gibi geldi bana 1 ay 3 günlük kızım
Sevde123 Elifduru dar olmuyor mu ben 3 numarayı 2 aydan fazla oldu birakali hem iz hemde sızma yapıyordu 5 ay 21 günlük 8 kilo
Anneyimbenanne Buse_ büyük gelmez mi 3 numara kaç kilo bebeğiniz bizde prima 2 numara kullanıyoruz 1 ay 8 günlüğüz
Incitanesi6835 cicer0 benimde 29 günlük bugün itibari ile 20 aralık doğumlu bizde 1 numara sanırım bir paket daha kullanır 2 ye geçeriz
Buse_ Anneyimbenanne 4800 kilosu 2 numara yanları iz yaptı 3 numarada 4-9 kilo denemek için küçük paket aldım
ZeynepAdam 5 aylığız 8,5 kiloydu 10 gün önce elçnde 3-5 günlük slerpy 3+ var bitsin 4 e geçicem. 3+ lar bir haftadır bariz şekilde küçük gelmeye başladı taşırmasın sıkmasın diye 3 saati geçirmeden değiştiriyorum.
zcn01 Esoes11 ya benim bebegim de 1 hafta sonra 3 aylik olacak 2 numara bacaklarina iz yapiyo diye 3 numaraya gectik ama bu da iz yapiyo acaba ben baglamayi mi bilmiyorum diye kendimi sorgulamaya basladim
-erCansu- zcn01 aynen yaa 3 numarad bol diyee toplaniyo bazi yerleri oyle iz yapiyo valla benmde kafam karisik bezden kaynaklimi acaba sleepy kullaniyorum baska markalarda boylemi acaba