Zuhrenass2018 [bilinmeyen] kilot bezlere geçecez herhalde yada popoları daha büyümeyecek herhalde 😀 😀
-erCansu- Cemreminem peki kopartinca taşmıyormu bide şey aklıma geldi acaba zıbınların alt tarafı mi sıkıyo bende buyuk zıbınla denicem bakalim yine iz cikacakmi
Cemreminem -erCansu- Taşmıyo çünkü primada iki lastik var ben dıştakini değil içteki ince olanı koparıyorum.
Cimcimelerinnnesi Esoes11 4 ay 13 gunluk kizim minies marka 3 numara kullanıyoruz. Daha da kullanırız gibime geliyor belinden payı var ağ kısmı da büyük simdilik.
Gonul_celen [bilinmeyen] çok ta değil aslında burda okuduklarından sonra bebegim normal kalıyor 3 ay olduk diyelim işte yeni 3 numaraya geçtim 2 ile fazla bir fark olmadı. 1 den 2 ye geçerken çok fark olmustı Baya büyük gibi oluyordu ama 3 suan normal
Sevde123 Elifduru dar olmuyor mu ben 3 numarayı 2 aydan fazla oldu birakali hem iz hemde sızma yapıyordu 5 ay 21 günlük 8 kilo
Elifduru Sevde123 yeni yeni iz yapmaya başladı paketin bitmesini bekliyorum şimdi ama maşallah 3 aylıkken dört numaraya geçenlere kiloları çok demekki😊
cantan Gonul_celen kilosu nedir peki bende 2 numaraya geçtim ama sanki büyük gibi geldi bana 1 ay 3 günlük kızım
Gonul_celen cantan 45 günlük falandı 2 numaraya geçtim o zaman kilosu 4200 dü. Şuan bebegim 3 ay olmak üzere hep 2 kullandım daha bgn 3 numaraya geçtik suan tahmini 6 kilo falandır. 2 numara bize de bir süre büyük gibi gelmişti
Erkencikus Esoes11 benim oglum prematüre daha hastaneden çıkmadı aslında yarın krikimiz çıkıyor ama. 3 kilo olacak inşallah az kaldı ve ben iki paket 100 ki 1 numara aldım molfix acaba birini götürüp 2 numara mi alsam