MiracAlpinveUmutunAnnesi https://www.google.com/shopping/product/1?q=Squishy+Stres+Topu+Mavi+Kaka+Slime&client=ms-android-samsung&sa=X&bih=560&biw=360&hl=tr&tbs=vw:l,ss:44&sxsrf=ALeKk02mXXsrw-g_NvTt3Dq3BEwtGRr2xA:1601770291057&prds=num:1,of:1,epd:17987871717822629777,paur:ClkAsKraX22F-82s52_is5lr6PVdUOjJijkUohVJ25ByNKOJwV2dMZZ2XN6nf8xj_bu0xhcQhNK11ps7cV6fQ3UlLqfgw1FHASU_Hq2LfZJxrwNgvAb98AEeixIZAFPVH72juXdAItY0McN9n6VQWMDTLYV54Q,prmr:1,pid:17987871717822629777,cs:1&ved=0ahUKEwiavtWp05nsAhXvk4sKHTjkAFEQgjYIiwU
ayazasaf MiracAlpinveUmutunAnnesi buda benziyorda slime içindeki böyle mal arkadaş olmaz istersen milyarlık olsun küçük çocuğa laf mı yapılır
Yenidenanne MiracAlpinveUmutunAnnesi aynen öyle ben olsam canı sağ olsun nolcak derim ama daha yeni almış 40 tl vermiş…. gobi saçma sapan konuştu görüşmüyorum zaten mesafe koydum baya ama onu alıp vermem lazım
MinikCilek ayazasaf gelir canım almanı tavsiye etmem sanırım Amazonun 20 bine yakın calısanı korona olmuş öyle bi haber okudum bugun. Arkadasını da at çöpe gitsin 💫
MiracAlpinveUmutunAnnesi Yenidenanne 40 tl icinmiymis bu ver parasini canim bulamazsanda bırak oyle insanlarla muhatap olunmaz
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Yenidenanne kaka şeklinde bir oyuncağı bebeğinize almak için nasıl çabalıyorsnuz. Dışkıyla oynamayı normalleştirmek gibi bişey 🙄 Allah akıl fikir versin
Ceyceyc1 BirSevda-iki-Emanet_Sahibi çocuğuna almak istemiyor ki kadın iyi okusaydin keşke yargılamadan önce bi arkadaşının çocuğunun oyuncağı imiş kendi çocuğu da oyuncağı patlatmis kadim da laf yapınca o da yenisini almak istiyor .
elifinannesi53 BirSevda-iki-Emanet_Sahibi arkadaşın bebeği başkasının o şekilde olan oyuncağını yırtmış onu alıp iade edecek okumadınız sanırım
MarlaSinger Bu nasıl bi oyuncak beynim yandı anlamaya çalışırken. Ve neden kak şeklinde 😫 arkadaşınız zaten normal değilmiş galiba 🤣
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi elifinannesi53 evet şimdi farkettim öyle deyince ben yanlış anlamışım tekrar yazdım zaten 🥴
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Yenidenanne kusura bakma ben aşağıda başka birinin çocucguna alacağını tam okumamışım kendin için arıyorsun sandım o yüzden öyle yorum yazmıştım. Kusura bakma canım 🤦♀️
Nisameselesi Yenidenanne yemek yedirirken oynattıkları oyuncak bu mu yani nasıl bir görgü ve ahlak aşılıyorlar cidden şaşkınım