Yenidenanne Kızlar fenomen bi annenin inst. Çocuğuna yemek yedirirken oynattığı Kaka şeklinde içinde mavi su maymuncugu olan bi oyuncak stres topu arıyorum
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Yenidenanne kaka şeklinde bir oyuncağı bebeğinize almak için nasıl çabalıyorsnuz. Dışkıyla oynamayı normalleştirmek gibi bişey 🙄 Allah akıl fikir versin
BirSevda-iki-Emanet_Sahibi Yenidenanne kusura bakma ben aşağıda başka birinin çocucguna alacağını tam okumamışım kendin için arıyorsun sandım o yüzden öyle yorum yazmıştım. Kusura bakma canım 🤦♀️
Nisameselesi Yenidenanne yemek yedirirken oynattıkları oyuncak bu mu yani nasıl bir görgü ve ahlak aşılıyorlar cidden şaşkınım
Yenidenanne Bilmiyorum hangi fenomen olduğunu kaka şeklinde içinde mavi boncuk gibi şeyler var stres topu gibi sıkılıyor
Yenidenanne MiracAlpinveUmutunAnnesi bunun gibi bisey ama dışı kaka şeklinde içindeki toplar mavi olcak
Yenidenanne https://www.hepsiburada.com/elya-beyin-sekilli-su-maymuncuklu-renkli-stres-topu-p-HBV00000IIA50?magaza=OYUNCAK%20AVM
Yenidenanne MiracAlpinveUmutunAnnesi bi arkadaşım oğluna almış benim oğlanda ısırdı patlattı bi dünya laf yaptı sinir etti beni o yüzden bulup vermek istiyorum soramiyorumda nerden aldığını hangi anne olduğunu oğluna yemek yedirirken oynatiyomus ordan görüp almış çok araştırmış falan
MiracAlpinveUmutunAnnesi Yenidenanne bi oyuncağın lafını mı yaptı tövbe ya tamsm canım bakayim ben bi sana dönerim yine
Ada_Deniz Ne arkadaşmş şaka gibi çocuk bu yani olur ne olacak sanki karşısında ki bebek hatta yapabilir size neden o kadar laf saymış
ayazasaf MiracAlpinveUmutunAnnesi inşallah bu feğildir çünkü amazonda satılıyor euro olarak gelir mi gelmezmi bilmiyorum
MinikCilek ayazasaf gelir canım almanı tavsiye etmem sanırım Amazonun 20 bine yakın calısanı korona olmuş öyle bi haber okudum bugun. Arkadasını da at çöpe gitsin 💫