Bbsn Merhaba :) 9 aylik olcak bir bebegim var ve uyku tulumunun büyük kolaylık olduğunu duydum bu yüzden almak istiyorum bu toglu olanlardan.. sanırım 2.5 tog kışlıkmiş peki bir sürü marka var ve fiyat yelpazesi çok fazla geniş.. bu yüzden bana tavsiyede bulunabilir misiniz:)
Ahimess Bbsn 2.5 diye bir şey yok 1 var 1.5 var evinizin derecesi neyse onu alırsınız. Benim kışın evimin derecesini 19 a kadar düşüyor 1.5 tog aldım 21-23 derecede sadece zıbınla giydiriyorum. 21 derecenin altına düşerse içerisine alt üst giydiriyorum. Ben kitikata diye bir markadan aldım 180 TL
tuval Bbsn çok kalın 2,5 bence. 1,7 almıştım ben. Soğuk gelirse Müslin örtüyorum vücudunda hava alması lazım o kadar kalın terletir
Fasulyeninannesi Bbsn lcw 2.5 kullandım gecen yıl onda cok terliyor bu sene 1.5 aldım cok soguk olursa ustune ince bırsey orterım ebebek lcw bakabılırsın
Mom0363 Evinizin ısısına göre tercih edin. 2,5 tog kalın geliyo bize mesela. Terliyor çocuk. Çünkü soğuk olmuyor oda. 1,7 tog aldık. Çok daha iyi oldu.
Mom9 Owli marka 0-36ay arası kullanılıyor. Evim 22-23 derece oluyo kışın. Altına pijama takımı üstüne 0.5tog tulumu giydiriyorum. Tamamen pamuk ne terletiyo ne de üşütüyor çok memnunum. Geçen sene 135e aldım
Ahimess Bbsn benim bebeğim 4 ayına girdi 6-12 aldım sizde 1-2 yaş olabilirsiniz seneye de giysin biraz pahalı çünkü tulumlar ☺️
Bbsn Mom0363 lcw memnunsunuz dimi çok çok pahallı ürünler var acaba kalite farkı onlafdan mi almalıyım diyorum ama epey yüksek fiyatlar lcw memnunsaniz bende ole alayim
Keremtugra Bbsn tercih sizin ama ben gecen sene lcwaikiden aldim cok memnun kaldim bu kista ordan aldim ama 2.6 tog yaziyor acaba bi dusugunumu alsaydim diyorum ama kalite olarak guzel
Bbsn tuval corap mesellesi evet bu da kafama takılan bir mevzu …çorapsiz yatırın diyorlar sıkmasın diye üşümez mi kış.zamanlari şimdi çorapsiz ama o.zaman soğuk olacak ayaklara farklı bir şey olabilir mi ki?