2412020 Yakisiklininannesi Aynı meme hep aymıdı olurmuş genelde zaten öyle okumuştum. Sabaha karşı 1,5 saate yakın emdi kızım uyudu menede atlattım çok şükür ki🙏🏾
2412020 Yakisiklininannesi Başım dertte yine 1 haftada ikşnci mastit ,daha antibiyotik kullanımım bitmeden,delircem, sütümü azaltmak istiyorum artık,nasıl azalır ki?
Eternity 2412020 Sağım yaparken memenizin üstüne sıcak havlu koyun kanalları açıyor. Soğudukça ütüleyin koyun üstüne. Tamamen boşaldığını hissedince soğuk su tutun ki kanallar kapansın.
Burcuataa1 2412020 hayır çiğ bir şekilde yaprağını dolaba koyup soğutup göğsünüze koyuyorsunuz. Geçmiş olsun
Deletedmom65 Bende de dün başladi birden oldu sanki hiç farketmedim ateş ve yorgunluk vardı ama dokunamıyorum duş aldım kızıma sürekli o memeyi veriyorum sağıyorum ama el pompasıyla sıkılıyor insan bi süre sonra yarın doktora gidecem antibiyotık verir mi ki
Deletedmom65 Kızlar doktora gidemedim tatildeymiş ama ebem vardı onu aradım sıcak havlu yapıp bebeğimi ters emzirdim yani göğüsünüzde şişlik nerdeyse bebeğin çenesi şişliğe gelecek şekilde sonra da soğuk koydum 1 günde geçti ve bi tane paracetemol içtim