espalp Merve-miray 1 yaşına yaklaştı mı bunların içinden tık diye çıkıyorlar. Evet ucuzlar ama asla uzun vadeli değiller. Asla yalnız bırakma şansınız olmuyor yana uzansa sallanıyor, benim annemin evinde var bunun ebebekte olanı. Hediye gelmiş olmasaydı hayatta kullanmazdım
Merve-miray mirayyy20-20 Bende araştırıyorum 9 ekimde bime gelecek ama bu benim attigim ileride çalışma masası da olarak kullanılacak. Sanirim civildekini alirim
mirayyy20-20 Merve-miray evet ben de kullanışlı buldum ama güvenli olması önemli magwzlara bakarım önce heralde görerek almak önceliğim olacak sanırım
Elifhkn Merve-miray esimin telefonunda ama ebebsk sitesine girdiginizde mama sandalyesinde cikiyor 64.95 tl
Limonkizvera Merve-miray Ikea antilop mama sandalyesi kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim aşırı güzel ve uygun fiyatli
Merve-miray Limonkizvera Aynen onuda begendim ama ileride çalışma masası ve sandalyesi olarak kullanırsa diye onda takıldım kaldım
busramerve Merve-miray bizim mama sandalyemiz de civil ama 80 tl civarında bir modeldi. Çok çok memnunuz, bebeğim çok sevdi ve rahat oturuyor, bulabilirseniz tavsiye ederim.
busramerve Merve-miray https://www.civilim.com/baby-force-eko-mama-sandalyesi-kirmizi-7651-krm netten buldum bunun mavisi. Ama aşırı güvenli olduğunu söyleyemem yanında durmanız gerekiyor kilitlemezseniz ayağa kalkarsa tehlikeli olabilir
Limonkizvera Merve-miray bende başka bir markanın bu tar bir modelini begnmistim ama daha ileride tırmanıp çıkmaya çalışır vs diye korktum zaten ahşap masa ve sandalyeler oluyor odası için bence onlar daha kullanışlı ve şık ondan Ikea aldım bnde ama sizin düşünceniz de mantıklı tabi
Mom061 Merve-miray Biz kullanıyoruz aynısını, wellgro marka. Ama memnun değilim, çok dar. İçine alıp koyması zor oluyor, bebeğin bacakları sıkışıyor. Sonradan masa, sandalye olması güzel ama mama sandalyesi olarak kullanışlı değil.
Esrasya Cns123 çok kısa bir süre sonra kafası düşmeden oturur az zamanı kalmış. En fazla 7. Ayda dengede durur ama daha erken olma ihtimali yüksek
Cicismoms Merve-miray bende bu modelden istiyordum daha sonra baby hope aldım oda aynı fiyat e bebekte ve daha güzel