Minikbirkalp Kızlar bugün kalça ultrasonumuz vardı ve bebeğimde sakral gamze de var ikisine de ultrason çekildi sonucunu doktorumuza attık sakral gamze şüpheli cıktı beyin cerrahına göstermemizi söyledi derinin altında 3.9 mm çapında birseye rastlandı böyle olupta atlatan oldu mu kötü birşey çıkıcak die korkuyorum doktorumuz kontrolde bazen altında kitleye rastlayabiliyoruz veya içinden bi sıvı akışı olabiliyor öyle birşey olursa ona göre yol izliycez demişti inşallah beyin cerrahı kötü birsey söylemez 🥺🥺
mucizelerin_annesi Minikbirkalp ya cnm bizede dediler tekrar iki ay sonra görüşelim ve bu süreçte oturtmayın dediler şuan bende çok tedirgin oldum bir türlü randevuda bulamıyoruz😔😔😔😰
MeryemEslem Ben İnternetten okuduğum kadarıyla biliyorum sarkal gamze genelde zararsız oluyomuş çok nadir sıkıntılı olduğu yazıyodu
Minikbirkalp MeryemEslem bizim ultrason şüpheli çıktı işte 3.9 mm çapında birşey var beyin cerrahına gidicez inş birşey çıkmaz
Neslihanysldl Sakral gamze tekrarlayan menenjite sebep olabiliyor,ama bunun derinliği çapı ile ilgili de bir bağı var,doktorunuzla detaylıca konuşun
Minikbirkalp Neslihanysldl doktorumuz ultrasonlarımıza baktı şüpheli çıkmış salı günü beyin cerrahına gidicez orda detaylı konusucaz inşallah bi sıkıntı çıkmaz 🤲
Defnesmommy Minikbirkalp şu an kaç aylık benim kızımda da hem sakral gamze hem de dışarıda bir et vardı miyelomeningosel demişlerdi
2205yasemin Minikbirkalp geçmiş olsun canım bizde de sanral Gamze vardı oda omur ipliğe kadar indiğinden gergin omur ilik teşhisi kondu 1.5 ay önce ameliyat olduk
Minikbirkalp Pinar_kb Ultrason istemediler mi sizden bizimki de çok büyük değil ama doktor kalça ultrasonu çekilirken oraya da bakılsın bu bakalım demişti