Dilanatlas Kızlar başka bişey dicem oyun halısını nasıl buluyorsunuz Ya da kaçıncı Aydan itibaren olmalı ? 🙏🏼
Nar Dilanatlas oğlum 4 aylık dönencede 5dk oyun halısında en fazla 10 dk duruyor sıkılıyor belki sizin bebeğiniz sevebilir yinede bilemiyorum
Nar Mervebtnrr bizde ficher price mutlu düşler almıştık inanın ışığının kendine hayrı yok kesinlikle yetmiyor yansıtmaya ses düzeyi güzel olsada oğlum 5 dakıkadan sonra sıkılıyor aldığıma pişmanım
Ozgeb Chicco büyülü yıldızlar aldım, çok memnunum. Benim kızımın çok ilgisini çekiyor. Çok renkli değil, projektörlü ama onu şimdi çok kullanmıyoruz kızım 4 aylık. Uzaktan kumandası da var. Müzikleri de yeterli. İyi ki almışım dediklerimden. Tavsiye ederim.
Mervebtnrr Ozgeb onada bakiyim bi canım ses düzeyi tavana yansımaları nasıl belirgin mı bazıları çok az belli oluyomuş ondan soruyorm
Ezgiaa Mervebtnrr 2 kademe sesi var gayet yeterli. Sadece müzik/ müzik+dönence/müzik+dönence +projeksiyon modu var. Karanlıkta çok güzel oluyor yıldızlar ama bizimki görmüyor bence tavanı daha 50 günlük zaten
Ozgeb Mervebtnrr ses düzeyi iyi ne fazla ne de az. Karanlık ya da loş ortamda yansıması iyi ama gündüz tabiki hiçbir şey belli olmuyor
Mervebtnrr Ezgiaa bebekten bebeğe fark var benim kızım televizyona bakmak için çok çaba gösteriyo ayağımda sallarken😊 beşiğinin üzerindeki fiyonku çok dikkatini çekiyo yüksek kaliyo ona demekki olsa görebilir tavandakileri😊
Mervebtnrr Ezgiaa müziklere karşı kulağı iyi hamileyken çok dinletiyodum seviyo çok geceleri beyaz gürültüden kurtulmak için o sart😊
Mervebtnrr Esr ahhh ahhh var ama yemek yapmaya bile vaktim yok kuzum ya inan eşim eve gelince yemek yapıp yiyebiliyorm durmuyo benim kızım inşallah 3.cü ayından snra rahatlarız 😔
Mervebtnrr [bilinmeyen] benim besigimde sepet beşik gibi ama alçak değil ebatı normal besik ayarında canım alçak kalacağını sanmıyorum olsa bile eşim mobilya sektöründe o bi yolunu bulur eminim😊😊