Papatyaa_ Anneler 1 aylık bebeğim var anne memesine en yakın biberon avent mi chicco mu ya da başka bildiğiniz kullandığınız memnun kaldığınız marka var mı ?
e_yildiz1 Papatyaa_ ben chicco kullanıyorum aşırı memnunun Philips alacaktım ama çoğu akıtıyor yazmıştı diye almamıştım ama iyikide almadım chiccodan memnunum birde mamajo kullanıyorum onuda sevdim iyi 👍🏻
funca Papatyaa_ biberon meme reddine sebep olur alternatif yöntemleri dene. İnternetten Tomrisin emzirme notlarını bulup okumanı öneririm.
yigit57 Papatyaa_ eğer meme mama gidiyorsanız biberon vermeyin, kaşık biberonla besleyin. Yoksa memeyi reddedebilirler.
Papatyaa_ e_yildiz1 chicconun biberon üç kısmı bi tarafa daha yatkın olanından mı kullanıyotsun canım takım gibi gözüküyor hani
Papatyaa_ yigit57 kaşık bineron da süt için uygun olmuyor enjektör ile vereyim diyorum 125 cc de enjektörlü verilmiyor
Adedul Papatyaa_ kesinlikle lansinoh- natural wave. Diğerleri ne kadar yavaş akışlı desede ters çevirince çok hızlı damlatıyır ve bebek için çok hızlı oluyor bu. Lansinohta bebek emdikçe süt geliyor biberondan gerçek memedeki giib.ben çok memnun kaldım neticede
Deletedmom_50 Adedul avent natural kullanıyorum, memnunum. Meme reddi yapmadı, formu da zaten anne memesine yakın form. Ayına göre başlıklarını da değiştiriyorum. Ama hep geriden geliyorum, hala yavaş akım kullanıyoruz 5 aylık olmamıza rağmen.
YeldaKuzey Papatyaa_ evet cam olanından kullanıyorum ben çok memnunum. Bebeğim 2 aylık ama ben 240 ml olandan aldım 2 yaşına kdr kullanır sende öyle yap