Cnskplnozk Beyhan aynı sorunu bende yaşıyorum üşütüp hasta olacak diye müslin örtmeden yatırmıyorum kızımı muhtemelen terlediği için soğuk oluyo ama odamız 23 derece kısa kollu zıbın giydiriyorum içine nasıl çözücez bilmiyorum 🤔
Miray00 Flamingom bende aldım 2.5 tog evimiz kışın 22 24 derece arası oluyor bazen düştügüde oluyor görüştügümmzaman eger o derecelerde biz battaniye yorgan vb birşey kullanıyorsak 2.5 tog almam gerektigini söylediler. Bendede owli 0.36 ay olanı vardı kundan büyüyen model fakat ince ben uzun kollu olanı aldım 485 tl verdim monde bebeden aldım oglum 10 kilo üzeri 9 ay 2 3 yaş aldım kolları biraz uzun kaldı ayaklarıda uzun kaldı çok az ama ayak kısmı zaten kapalı gelir gelmez yıkadıgım için denettirme imkanım olmadı ama iyi bir kaç sene kullanır
Flamingom Miray00 bende monde bebe den aldım 2-3 yaş owli olan 2 aylıktan 6 aya kadar kundak gibi yaptım. Sonra kolları açtım o da cok iyi ama bizim ev soguk oluyor. Kısın odasına gecirircem ora daha da soğuk 10 aylığa biraz buyuk gelebilir benim kız 14 aylık 11 kilo civarda olabilir. Kolları katladım ayak kısmınıda tek kat yaptım ama rahat hareket ediyor. İyiki abartıp 4-5 yaş almamışım 😂seneye kesin giyer hatta belki öbür seneye de giydirirm. Owlinin yanında bunun teknolojisi daha iyi geldi. Owli terletiyordu ince penye sonuçta. Her çeşitten alasım var kısa kollu olanlarda baharlık alabilirim. Parasını hakediyormuş gerçekten.
mehtap92 Miray00 bizde durum farklı ben battaniye örtersen eşim atletle yatar falan o yüzden evin ısısı karışık 😂 kızımda babası gibi sanırım odasında yatıyor kapısı kapalı oluyor ince askılı zıbın ve fawl model ile. Ama bu gece kısa kollu zıbın ve tayt giydireceğim çünkü omuz ve baldırları soğuk geldi sabaha doğru serin oldu demek ki ama annemi ikna edemiyorum nasıl yatacak çocuk onunla diye 😂😂😂
Miray00 Flamingom bende owliyi 5 aya kadar kundak olarak kullandım sonra normal ama evet hem terletiyordu hemde çok ince.bende memnunum şuanda yazında 0.2 tog almayı düşünüyorum terletmedigini yazmışlar benimki çok terliyor normalde uyurken.
mehtap92 Flamingom kesinlikle katılıyorum indirim bekliyorum bende alıp koyarım kenara yaz boyu içim rahat eder
mehtap92 acikahve bende ilk kez dün geve deneyimledim 1 tog odası 22 derece falan oldu gece muhtemelen sabah hemen kontrol ettim göğsü ve sırtı ılık omuz be baldırları serin geldi bu gece kısa kollu zıbın ve bir tayt ile giydireceğim petekler açılsa daha sıcak olur muhtemelen evler
acikahve mehtap92 Ben çokta sıcağa alışsın istemiyorum. Ondan da 1TOG aldım ama daha giydirmedim. Hala 0.2TOG giydiriyorum.
Miray00 mehtap92 bizim evimiz dibine kadar yaksakta bazen soguklarda 22 ltına düştügüde oluyor peteklerimiz yandıgı halde bebem kış bebesi oldugu için ilk dogumunda deneyimledik soguk havayı :) oyüzden 2.5 tog aldım bende yoksa 1 tog vardı aklımda
mehtap92 acikahve bende istemiyorum aynen hatta termometre 23 gösteriyor ama 22 falan bence. Öğle uykusunda sıkıntı olmuyor sıcscık gece baldırı ve omzu soğuktu biraz bu gece petekleri açtığım için yine aynı askılı zıbın ile giydirdim sadece. Biraz daha soğusun tulum giydiririm içine
Flamingom NamelesS aldım bakalım 2,5 tog olandan 22 derece ama kışın daha soğuk oluyor ev o yüzden kalın aldım iyiki almışım
NamelesS Flamingom Güle güle kullanın, bende 2,5 düşünüyordum ama damla hanım yorgan gibi düşünün onu çok soğuk yerlere öneriyoruz demişti çok soğuklarda bir tık kalın giydiriyorum bende birde kızım çok terleyen bir çocuktu bu denen nasıl olacak bakalım.😌
Flamingom NamelesS teşekkür ederim ☺️ ankara nın ayazı meşhurdur. Birde soğuk bir bölgesindeyim. Bazen kaloriferde yetmiyor gerçi çok yüksek çalıştırmam. ben çok sıcak olmasını hiç sevmem sıcak hastalık demek benim için tam istediğin gibi geldi bende sanırım her tog dan alacagım gibi bu gidişle 🙈
Beyhan Arkadaşlar bu ergopouch tulum içine ne giydirdiğinizi deneyimleriniz yazarsanıx cok mutlu olurum. Yoksa verdiğim paraya üzüleceğim😢 anlamadım ne giydirsem ense bacaklar buz😫
Miray00 Beyhan ben 2. 5 tog aldım şuanda hava durumları malum petek yakmıyoruz merkrzi sistem daha açılmadı bir sıcak bir soguk oldugu için havalar gece kaç derece olduguna bakıyorum önce ya uzun kollu teek zıbın yada kısa kollu tek zıbın kullanıyorum şuanda. Sizinkisi gibi bir durumla karşılaşmadık.
Flamingom Beyhan ben içinden çıkan termometre ile oda sıcaklıgına göre giydiriyorum. İlk günden beri Çok memnunum sizin ki gibi bir durum yaşamadım. Sıcacık her yeri şu sıralar 21 22 derece sıcaklıkta uzun kollu zıbın uzun tayt giyiyor ne terleme ne üşüme. Acaba kalın ve pamuk olmayan bir kıyafet mi giydiriyorsunuz.