incinuroktem YldrmBytkn kilosuna göre veriliyormuş çünkü sağlık ocağımızda ki hemşire de böyle Bilgi verdi ona da danışabilirsiniz
Deniz0212 @YldrmBytkn YldrmBytkn yok kansızlığı olması gerekmiyor 1 yaşına kadar her bebeğe standart veriliyor. Ekstra bir kansızlığı varsa damla sayısıda ona göre artar o yüzden sordum. Dediğim kilo kilo başı 1 damla buçukları geçtikten sonra bir üst rakama yuvarlıyoruz 7 buçuk kiloysa yada 7kg800gr gibi bir üst rakama yuvarlıyoruz 8 damla veriliyor gibi… ama doktorun neden o kadar verdiğini anlamadım. Bence siz sağlık ocağınızı arayın hatta herhangibir sağlık ocağı bile olabilir bebeğim şu kilo ferrum verildi kaç damla vercektim unuttum falan diyin bir daha doktordan teyit alın.
YldrmBytkn Deniz0212 ilacı yazan doktorun numarasını bulmaya çalışıyorum kendisine sorucam çünkü bizim biraz sıkıntılarımız oldu alerji, enfeksiyon vs gibi sağlık sorunları yaşadık belki ona istinaden yazdı ama yine de çok geldi bana.
Alpisino YldrmBytkn kilosu kadar vermeniz gerekir yanlış anlamış olabilirsiniz belki ya da doktor yanlış söylemiş bebeğim 8 kilo 8 damla veriyorum