1prens1prensesannesii Saat 1 den beri sallıyorum.. Allahım kafayı yiyeceğim.. 4.5 aylığız atak bit artık bugün son gün gösteriyor.. Karnı tok altı temiz kucakta salladım ayakta bebek arabasında salladım yok beşikte sallanıyor yok. Yanıma aldım kokunla uyudun diye o da yok.. Sizce doktora götür meli miyim.. Napayom analar birşet söyleyin.. Kafayı yiyeceğim uykusuzluktan
Denizinannesi52 1prens1prensesannesii 2 ay 10 günlüğüz bizde aynıyız salonda bi kaç defa uyudu yatağa götürüyorum gözlerini açıyo başlıyo ağlamaya. 1 haftayı geçti böyleyiz çok yoruldum aetık tahammülüm kalmadı
Mirage91 1prens1prensesannesii güzel bir duş aldırın mayıştırır. Gazı olabilir mi 4ncü ay gerçekten en en zor ay bizimkiside uyanıyordu 2,3 kere sonra düzene giriyor
OOglum 1prens1prensesannesii canim birde yorganin icine koyup sallayın bizimki oyle uyumayi cok seviyordu bi deneyin istersen
Kh201590 1prens1prensesannesii bizde bir yaş bir buçuk ayligiz valla bizde aynıyız cildirmamak için la havle cekiyorm bol bol
Nehirbadeninannesi Denizinannesi52 bizde 12 gunluguz ama sizin gibiyiz omzumda cok guzel uyuyor baya bekletiyorum hatta uykuya iyice gecsib diye sonra yatagina bi koyuyorum katilircasina agliyo suanda da zor uyuttum 40 icinde boyle olur diyorlar umarim hepimizinki artik bir an once duzelir🙂
Denizinannesi52 Nehirbadeninannesi bizimki 40 çıktıktan sonra bozuldu düzeliceğine ayakta uyuyorum resmen gözlerim sürekli giidip duruyo
Denizinannesi52 Nehirbadeninannesi 40 çıkmadan daha iyidi mışıl mışıl uyuyordu 40 çıktı huyları değişti
1prens1prensesannesii Denizinannesi52 hah aynı bizim li.. 40 a kadar çok güzeldi. Allahım benim çocuk gitti sanki tam tersi geldi
Nehirbadeninannesi Denizinannesi52 ay bende oyleyim ya dun sabah bi uyumusum deliksiz vallahi Allahtan esimle kayinvalidem evdeydiler hic bisi duymamisim artik uykusuzluktan
Aybo 1prens1prensesannesii 3 ay 20 günlüğüz, geceleri meme yer yarardı, ama 2 haftadır her saat başı kalkıyor, sabah da 5 de uyanıyor ne uyuyor ne kalkıyor göz kapalı devamlı mızmız, ayağıma alınca deli gibi ağlıyor, 🙄
Agustosbocegi 1prens1prensesannesii bencede bi dus aldirip yedirip deneseniz bide arabada uyumayi seven bi bebekse portbebe de sallasabiz yada bebek arabasi evin icinde gezdirseniz los isikta
Ela41 1prens1prensesannesii cnm 15 aylık hala sallıyorum ama ılk 4 ay telden supurge pişpiş sesi acardım o sesle uyurdu cok ıyı gelmıstı bıze anne karnındakı seslere benzermıs sende dene belkı sever🤲
Livisim 1prens1prensesannesii yarim kundak yapin oylede uyuyabilir Biz 11.aya giriyoruz daha yeni yeni uyuyor. Dis donemi haric .ama oncesinde ayni seyleri yasadik bircok bebek boyle sanirim Ayagimda sallamaktan yatagimda uzanmadigimi bilirim o yuzden sirt agrisi cok cektim Insallah sizinki kisa surer🙏
Minnakseven 1prens1prensesannesii biz de 4.aydayiz hiç zorlamiyorum uyumayinca çünkü zorla uyumuyo yatağa koyuyorum tepişiyo baya oynuyo ama hiç bakmiyorum sonra uykusu geliyo ağlıyo hop memeye.saatler şaştı biz de gece 1de uyuduk 4.ay geçse de rahatlasak.bi de karanlıkta uyut mutlaka uyumazsa da çıkarma o odadan hafif loş ışıkta bakinsin
Bihter34 1prens1prensesannesii 3 ay 24 günlük. Atakta 13.gün. 3 e kadar babası salladı. 5 de ben aldım. Yani kendimi zor tutuyorum artık
Aksumervenur 1prens1prensesannesii valla bizde öyleydik 5 ay 18 günlüğüz artık ayaklarımın dermanı kalmadı beşik sallama aparatı aldık, valla bizi çok rahatlattı tszvsşye ederim
Minikprensefe 1prens1prensesannesii 5 ay 10 günlügüz bizde öyleyiz maalesef hiç geçicek diye düsünmeyin valla alışkanlık yapıyor çünkü maalesef
limonlucizkek 1prens1prensesannesii benim kızda böyle sallatirdi kendini hatta bi de salladıkça ağlardı. Ben birkatim canım sallamayı bırakınca gece uyumaya başladı yavrum
Aysu01- 1prens1prensesannesii aynı benim durumum gerçekten 6 aylığz sadece bu gece öyle uyumuşum ki oğlum gece çok uyanmış babası ilgilenmiş artık yorgunluktan perişan haldeyim bir an önce bittin uyusunlar ayağımda sallıyorum yerine katayim diyorum sanki saatlerce başka bebeği salladım o kadar oturup ağlıyorum artık
Burcu89 1prens1prensesannesii beyaz gürültü ve kundak deneyin isterseniz o aylarda işe yarıyordu benim bebeğimde kolikti çok zorlanıyorduk allah yardımcınız olsun