ErtugrulAnnesii
[bilinmeyen] Dedikodu yapcam 😂 herkes burda mı 😂🤦🏻♀️
ErtugrulAnnesii
[bilinmeyen] onay görmedi kuzum merak içermiyosun. Dalga geçecekleri bi konu da yok. Seni gaza getirip kocanla kaynananla kavga ettircek bi yazı da yazmamışsın. Olmadı ya 🙊
HaticeYlmazAydn
[bilinmeyen] Yani tek söyleyebileceğim gündüz uykularını 1 saat olarak tutuyorum ben. Kızım 7 aylık. Saat 4 ten sonra da uyutmuyorum.
ErtugrulAnnesii
[bilinmeyen] inanırım😂
Saadetbelcim
[bilinmeyen] gercekten dedikodu sitesi olmus artik bende dabah post actim saigkla ilgili kimsenin umru degil ama bi es kaynana gorumce postu acsam herkesin bi yorumu olur. Halbuki ne umutlarla actim bu postu bugun neler ogrenecgim diyr yazik!!! Yukari cikmali bu post mutlska goren bilgili biri cikip yardimci olur bizlere
bsk89
[bilinmeyen] benim oğlum 8 aylık neyse simdilik ayağımda sallamaya devam edeyim büyüdükçe kendi kendine uyur diyordim ama ole olmuyor sanırim😊bende bekleyeyim sırada
Deletedmom13
🙋♀️🙋♀️
Brn2018
[bilinmeyen] Benim 7 aylık bir kızım var.Akşam en son sekiz sekiz buçuk gibi muhallebisini yediriyorum.On veya onbuçuk gibi en geç karanlık odada ışık olmadan uyutup yatağına yatırıyorum gece birkere devam sütü için uyanıyor böyle bir düzen kurduk şimdilik bakalım umarım diş çıkarma döneminde değişmeyiz🙏🏽Yani hergün aynı düzene başladınızmı işe yarıyor...
aysima16
Kizlar gecen gun burda bi anne uyku egitimi paylasti ben bir hafta uyguladim.cok sukir basarili oldum.ama alti sayfa ekran goruntusu aldim cok uzundu.dilerseniz instagramdan isteyenlere atabilirim.ben faydasini gorup rahatladim dilerim sizde rahatlarsin.bebegimde daha 2 ay 25 gunluk
bsk89
aysima16 ben istiyorum atabilir misiniz basakatillayolcu
Fatmaeser
aysima16 bende istiyorum gönderebilir misiniz
Ceren97
aysima16 canım bana da atar mısın? hkn.crn.ergin instagram adresim.
Ebnifa
aysima16 banada atabilirmisin cnm.
Ecocan
[bilinmeyen] uyku egitimi koşun yazinca bende sen bize anlatcan sandim 😂😂
Ecocan
[bilinmeyen] okadar cok ekran goruntusu alip laydettigim seyler var ki ekran fotosu aldigimida unutuyorum hatirlasam bile bulamiyoruk fotolari 😂
Kerem_Gulnisa
İnstagramda baldan_anne var onu takip edin uyku eğitiminde çok faydalı bilgiler paylaşıyor
Emelimsi
[bilinmeyen] 20 aylık bebeğinizi nasıl uyutıyorsunuz? Sallayarak mı?
G_ADAN
[bilinmeyen] gündüz ve geceleri ne şekikde uyutuyorsynuz? Gece beslenmek için kalkıyor mu? Kendi yatağında mı yatuyor?
Gorursensoyle
[bilinmeyen] koşun demişsin ben de sen vereceksin sandım meğer yardım istiyormuşsun
MMertinannesi
[bilinmeyen] uyku egitimi vermedim ama benim oglan kendi kendine hep kendine gore bi uyku pozisyonu seciyor 2 ayda bir degistryor ben ona uyuyorum 3 aylikken masal dinleyip besiksiz uyumazdi 4 5 ay arasi da besigi birakti ayagmda sallayiop uyuyordum suan 7 aylik oynuyor uykusu gelince kucagmda uyuyor yatagna birakiyorum 🤗
Kahvegerek
İnstagramda Jokerbabytr nin sayfası var çocuk doktoru canlı yayın yapıyor uyku eğitimi emzirme teknikleri vs bilgilendirmeler oluyor soruları cevaplıyor takip edebilirsiniz
OlgaArslan
[bilinmeyen] Birkaç postta nasıl eğitim verdiğimi anlatınca detaylı post açarmısınız dediler bende açmıştım baktın mı bilmiyorum bakmadıysan bi oku varsa soracağın aklına yatmayan yardımcı olurum. Bide nasıl uyutuyosun sallayarak mı beşikte mi onlarda önemli tabi. Bu arada ben oğluma eğitim verdiğimde 2 yaşındaydı biraz zor oluyor hele ki ayakta sallanmaya alıştıysa daha zor oluyor ama imkansız olmadığını anlamıştım 😃
bsk89