Joipt Arkadaşlar merhaba! Diyelim ki gece 12de uyudu bebeğiniz sabah 6da bezine baktınız ve hiç idrarını yapmamış.Bu aç olduğu anlamına mı gelir yoksa gece biriktirip sabah yapma durumu vs oluyor mu ki bebeklerde?
ayis Joipt Belki az yapmıştır ama bende merak ettim. Çünkü dün gece yatmadan önce değiştirmiştim altını bnde sabah açtığımda yapmamış gibiydi neyse değiştim tekrar öğlen açtım doldurmuştu 🤔
gokcerdem Ozgezafer son bir ayda bebegim sadece 200 gr almis cisi cok as yapiyordu ama bi huysuzluk ve aglama yoktu 😔😔
Ecocan gokcerdem ayni bnmmide az almis cisinide az yapiyodu ek gidaya basladik yavastan gece mamasi falan da veriyorum
Glitter gokcerdem canim o zaman ac kalmis, emzirme sureni sıklastirabilirsin. Ac kaldigi icin halsiz dusup de uyuyabiliyorlar
ayis Joipt Doğru unutmuşum ben onu.. Doyuyordur inşallah hep bezi kuru olsaydı yani zaten siz anlarsınız annelik içgüdüsü 😊😊
Joipt [bilinmeyen] Evet bizimkinin de öyle oldu,da saat başı da ciddi ağlamalarla emmeye uyanması acaba doymuyor mu dedirtti 🙄 Teşekkür ederim yanıtınız için
ygmr Joipt bazi bebeklerse oyle oluo cnm benim.kizm da vazen bos cikardi ben sasiridim hic yaomamis diye dert etme ac olsa aglar
Joipt ygmr ya o ara ciddi ağlıyordu ama emiyor nasıl doymaz diyordum kendi kendime.Teşekkür ederim yanıtınız için
Elaninannesi Benımkı 3 aylkk bazen bendede oluyoki yarım saat her kalktıgında emıyo doymamasına ımkan yok gogsumden sut akar gecelerı hep doktor derın uykudaysa bebek yapmaz dedı bıgun boyunca yapmazsa sıkıntıymış Benımde bebk bu akşam altını degıstırdım hıc ısememıs 1 saat oncesı degıstırmıstım mıdesı sıs karnı yanı masaj yaptım ıkınıyo mememı bıle almadı petek petek kusuyo kollarımda uyudu dolastırarak yarın a kadar bole olursa goturucem kabız dedım bı cay kasıgı hakıkı zeytinyağı verdım doktor ole demıstı anlamadım
Joipt Elaninannesi anladım,geçmiş olsun size de umarım önemli bir şey yoktur.Teşekkür ederim yanıtınız için.
Yabrukus Joipt benim bbeğim 1 hafta grip oldu öksürükle beraber ve o sıralarda emdiğini sanıyodum az emiyomuş bezleri sabaha kadar kupkuru kalıyodu zaten kilo da almadı o ara demekli doymuyormuş bebeklerin sabaha kadar çişini tutacağını zannetmiyorum
Joipt Yabrukus Şimdi taşlar oturdu bende.O ara burnu tıkalıydı.Gece ciddi ağlayarak kalkıyordu saat başı,demek ememediğinden doymuyormuş çocuk.Ah salak kafam!
Banuu 1 aya kadar uzun süre çiş yapmamşsa aç olduğunu gösteriyor diye biliyorum doktorumuz öle demişti. Benm de kızım 2 ay 3 günlük ilk kez az önce 5 saat yapmamış büyüdükçe acaba çiş aralığı uzuyo olabilir mi ki bilemedim