yeni-anne Merhaba acaba bebeklerinizin durumu nedir bugün test yaptırdık 10 aylık oğlum karaciğer testlerinde yüksek çıkmış doktorumuz 10 gün sonra tekrarlıcaz testleri 🥺 Allah büyün bebeklere şifa versin inşallah
yeni-anne Angel_45 düşmeye başlamış dedi doktor 150lerdeydi 80 90 civarındaymış sanırım bida bakmaya gerek yok düşer dedi ama bilemedim ne kadar süre sonra kontrol ettirsem
NefesBilgem yeni-anne Kontrole mutlaka götürün. Düşüşü garantilemek lazım. Benim kızımın düştü ama tekrar gideceğimi
yeni-anne NefesBilgem ayy maşallah gözünüz aydın bizimkide düşüyordu ama bir sonraki kontrole gittiğimizde tekrar baktırmak istiyorum. İnşallah düşmüştür.
Kvk Maviay gen testini nerde verdiniz bizimde şuan aynı problem var bizde vermeye gidiyoruz izmir tepecik araştırma hast gidiyoruz bizimde ck yüksek
Maviay Kvk Ankara şehir hastanesinde verdik genetik testi. Genetik sonucumuz normal ama hala ck degerimiz yüksek takip edecegiz dedi doktor. Sizin bebeğiniz kız mı? erkek mi? Doktorlar ne dedi size şüpheleri hakkında.
BARANN24 Maviay Kvk Kvk MERHABA bizimde ck yüksek 223 cıktı doktor behçet uz hastanesine götürüyoruz acaba sonuç ne cıktı?
Kvk Maviay Maviay şuan son durumunuz nedir bizimde ck yüksek 10 aylık bebek akranlarından geride gen testi verdik bugun sonuç beklicez
Yelizdemir NefesBilgem Allah şifa versin inşallah canım şikayetiniz neydi acaba bebekken kolikti bebeğim rezene veriyordular korktum Bi an şuan
NefesBilgem Yelizdemir Yok yok rezeneden vs değil. Çok gazlıydı gittik,kan testi aldılar ve testte çıktı.
Kvk Maviay benim bebegim erkek 10 aylık emekleme yüzüstü durma yok hareketleri akranlarına göre geride önce cocuk dok gittim ck alt ast yüksek nörolojiye yönlendirdi nöroloji dok muayane etti tembellik gibi de duruyor dedi ama değerler neden yğksek araştırılcak dedi izmirde gen testi verdik bir hafta oluyor sonucları beklicez sonuç olmadan kimse bişey söyleyemiyor inşallah sonuçlar temiz gelir
Maviay Kvk Anladım canim. InsaAllah temiz cikar sonuclariniz, Rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin yavrularimizi bize bagislasin insaAllah.
Kvk Maviay Maviay cocugunuz nasıl iyimi peki durumu nedir şuanda değerleri yüksek galiba ama bi sebebi yokmu ne diyor doktor
Maviay Kvk Gayet iyi hiç bir sıkıntısı yok çok şükür ama değerleri hala yüksek doktorlarda anlam veremiyor takip edeceğiz diyor.
Hbt Benim kızım 7,5 aylık ve bizimkide çok değeri yuksel 320 civarında çok moralim bozuk.birde biz epilepsi hastasıyız kullandığı iki tane ağır ilaç var ondan mı bilmiyorum desteksi oturamiyor hala
BARANN24 Hbt öncelikle geçmiş olsun epilepsi de nöbet geçirdiği zmanlar degerler yüksel sonuçta beyin elektriklenme oluyor. Önemli bisey degil. Peki nöbet geçirdi mi yakin zmanda ?
Maviay BARANN24 Bizim degere gore cok cok düşük degeriniz bizim en son 2000 lerdeydi. Cok şükür bir sorun çıkmadı ama hala değer yüksek olduğu için kontrollerimiz devam ediyor. Son zamanlarda bebeğinize kullandığınız ilaç var mıydı? Yada emziriyorsaniz süt artirici bitki cayları falan iciyor musunuz?