EB1661 Maviay bügün tetkikleri tekrar yapıldı şükürler olsun ck değerimiz sorundu ateşinden dolayıymış normal çıktı şimdi 912di 112ye inmiş sınır 200dü Rabbim hepimizin evlatlarına şifalar versin
Maviay EB1661 Evet enfeksiyon kaynakli yüksek çıkabiliyor, kullanılan ilaçlardan dolayıda yüksek çıkabiliyordu. Cok sevindim Rabbim şifa versin bütün bebişlere
Hbbsnnplt EB1661 merhaba benim bebegimde ck 300 çıktı bronşit başlangıcı dedi doktor enfeksiyon artırıyor mu ck değerini Rabbim hiçbirimizi evlatla sinamasin
EB1661 Hbbsnnplt O hastalandığı vakitlerde yüksekti 3 gün ateş çekti hiç uyumadı nerdeyse ateşli olduğu zamanlar çok titredi bana ilk yüksek dediklerinde ben çok doktorla konuştum vurmadan bile yüksek çıkabiliyomuş benimki titremeden kaslarını yormuş sonrasında bi 3 5 kere kanla takip ettik en son 100lere indi benimkinin şükürler olsun ateşi falan geçmişti tabi kan baktırdığımız sırada zaten okumuşsundur neleri daha olduğunu. Bana doktor ozaman bebeğim 9 aylıktı bu zamana kadar birşey olsaydı annesi olarak zaten anlardın herhangi bi gelişim geriliği yok gripde bile yüksek çıkabilir merak etme rahatsızlığı geçince düzelicek değeri demişti ama benim neler düşündüğümü neler yaşadığımı bi Allah bilir o yüzden seni çok iyi anlıyorum şuan büyük ihtimal rahatsızlığından olmuş annesi çünkü korktuğumuz durumların olması için 5000lerde olması gerekir dedi içini rahat tut strese girme benim gibi. Mesela benim değerim 900lerdeydi 2 günde bir kan dediler 1 haftaya düzelmişti. Rabbim tüm yavrularımızı korusun
Maviay Hbbsnnplt 3000 küsürler de, bebeğimin gelisimsel hiç bir sıkıntısı yok çok şükür. Doktorları şaşırtan da bu oluyor zaten.
Hbbsnnplt Maviay Allah’ım şafi ismiyle şifa versin inşallah gelip gitsin.Son olrak CK yi ilk ogrendiginizde kaç cikmisti
Maviay Hbbsnnplt amiin insaAllah, Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Ilk öğrendiğimiz de 2000 küsürlerdeydi. CK değeri çok hareket halinde ve rahatsızlıklar da, kullanılan ilaçlar, içilen bitki çaylarıyla bile yükselen bir değer.
Hbbsnnplt EB1661 Allah razı olsun uzun uzun yazmışsiniz inşallah düzelir bebekler hep sağlıklı olsun ilk anneligim aklıma neler neler geldi anlatamam düşünüp düşünüp ağladım yaşadığım en zor günlerden biriydi bugüne çok şükür.. doktorumuz bir ay sonra kan verilecek dedi bakalım inşallah düşmüş olur bizde o mutluluğu yaşariz şuan bebginiz nasıl iyi mi
Hbbsnnplt EB1661 bu arada ilk ck değeriniz 900 mu idi bizim geçen ay 250 bu ay 300 oldu artması da beni korkuttu devmali artar mı diye
Hbbsnnplt Maviay aminn. Evet öyleymis zaten çok pimpirikliyim birde 250 den 300 e yükselince dhaa kötü oldum bronsit olmuştu doktorum ona bağladı inşallah da öyledir geçip gitsin inşallah
Mirayorta Maviay merhaba değerleirniz normal döndümü bebeğinizin ck sı düştü mü inşallah sorun yoktur
Hbbsnnplt Mirayorta yani biraz düştü doktor bir daha bakalım sonra dedi bir yaşında tekrar baktiracagiz
Mirayorta Hbbsnnplt bizimde 300 civarlarında cıktı bir hafta sonra getir tekrar bakalım demişti üc ay oldu korkuyorum götürmeye 😒