Yasemila Neslihanysldl desene 6 ay uyku falan haram gündüz de uyumuyor ne iş yapabiliyorsun ne başka bişey uykusu 15 dk Sürüyor :(
Yasemila gokgok teşekkür ederim trendyoldan aldım elimde hala var ama aşırı uyku yaptı sabah akşam vermeme rağmen emmeye hali kalmıyordu uyuyordu hep. Bıraktım artık versem de gaz çıkartıyor ama kıvranıyordu yine de
Mom5 Ek-istanbul bisey daha sorucam emzirmeden once mi veriyosunuz sonra mi bide damlayı agzina mi damlatiyosunuz ardindan su verenler falan varmis nasil kullaniyosunuz
Damladamla1 Mom5 günde en fazla 8 Damla diyor ama ben günde üç defa 4er yada 5er Damla olarak kullandım sabah uyanınca emdikten sonra gün içinde gazı olduğu belirtisi i görünce birde gece yatmadan kullandım canım çok memnun kalırsın inşallah bizim gibi
BrcnBlgn Mircan Nurse surubu deilde damlasi cok etkili bitkisel oldugu icin bunu surekli kullanip yanina sab i eklieblrsn bzde sab karn agrisi ve ishal yapti…bnm bebegmde cok gazli szn bebegnz rahat emiomu
Satgiray Mircan valla bende tamamen bitkisel olan fiyatında uygun olan zinco yu verdim çok şükür faydasını gördüm bence denemelisin
Yarman Kızlar sab simplexi kaşıkla verilebiliyormu sütümü sağmaya vakit bulamıyorum ilacı veremiyorum bitürlü düzene giremedik bilgisi olan lütfen cvp verin
Neso39- Mircan doktorum her bebeğe farklı damla iyi gelir hepsini denemek zorundasın demişti iyi geleni bulana kadar. Kızıma en çok zinco iyi gelmişti.