Ur1987 Mavisimm ayyy Allah ım çok çok geçmiş olsun ama toparlıyorlar ya rabbim hepsini uzun ömürler versin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Berilemir Mavisimm oğlum geçirdi. Tga deniyor. Kalp damarları tersti. Vücutta kirli ve temiz kan karışıyordu. Doğduğu gece anju oldu. 12 günlük Ken açık kalp ameliyatı geçirdi. Rabbim tüm hastalara içinde sizin yavrunuza şifa versin
Mavisimm Berilemir allah razı olsun insallah amin evet bizimde tga idi peki sonra nasil oldu şuan ne kadarlik bir sıkıntı çıkmadi dimi
Berilemir Mavisimm 3 yaşında. Önceleri 6 ayda kontrollerimiz vardı. Şimdi yılda bir götürcez. Damarını birinde %45 darlık var takibi yapılıyor. Rabbime sonsuz şükür zor zamanları geçti. İnşeAllah bundan sonra saglık sıkıntısı çıkmaz. Rabbim evlatlarımıza şifa versin🤲
Mavisimm Berilemir amin amin amin peki ilaç kullaniyormu hala ecopirin kullaniyoruz biz ne kadar kullandiniz
Berilemir Mavisimm ilaçlarımız idrar söktürücü 3 ay kadar coraspirin 6 ay kadar devam etti. 5.aydan sonra aşılarımız başladı. 3 ay aşı olmasın dendi taburcu olurken. Sonradan hiç ilaç kullanmadık fakat şurup dahi alsak kalp ameliyatı oldu ona göre yazar mısınız diyoruz
Mavisimm Narincik ters damar tga ve kalbide delikti vsd 40 gunlukken ameliyat olduk 4 aylik olduk sizin neyi vardi ne zaman oldu
Cennet1212 Mavisimm merhaba öncelikle geçmiş olsun 40 günlükken ameliaytami girdi peki nasıl geçti sonrasında masallah suphanallah hep iyi olsun benim kuzenimin bebeğii kaldiramadi ameliyattan 2 gün sonra melek oldu hala acısı dün gibi içimizde 😔
Narincik Mavisimm hlhs kalp hastaliklarinin en agırıydi bizimkisi 2018de oldu malesef kaybettik oglumu. Szin yavrunuz hangi hastanede ameliyat oldu simdi durumu nasil?
Cennet1212 Mavisimm çok üzüldüm kuzenimin çocuğu oldu bu ameliyatı Allah şifa versin hangi sehirdesiniz nerde olacak ameliyatı %80 kurtulma imkani oluyor bebeklerde gönlünüzü ferah tutun
Mavisimm Cennet1212 Ya kiyamam 😪 Evet 40 gunlukken ameliyat oldu şuan 4 aylik olduk allaha şulur geciktigmiz halde kızım kurtuldu suan sonraki aşamalari merak ettgim için post açtim kim nasil atlatti neler yaşadi konusmak istedim gelişimleri kilo almalari vs yegeniniz içinde bende çok uzuldum şuan 😪 hastanedeyken iki tane bebbek vefat etti hala unutamiyotum o zor gunleri
Cennet1212 Mavisimm 39.haftasinda doğum yaptı maalesef bebeğin hem. Kalp damarli çarprazdi hemde beyindeki onemli bi damari dardı dayanamadi minik
Mavisimm Berilemir çok teşekkur ederim bizde ayni yoldan ilerliyoruz suan bir sorun gorunmuyor rabbim bize bagişladi elhamdulillah 💕
Mavisimm Narincik istanbul siyami dr Ersek hastanesinde olduk iki buçuk ay oldu olali durumu doktorlara gore çok iyi elh bizde bir sıkıntı yaşamiyorus suan Doktorlari çok iyiydi rabbim sonsuz kere onlardan razi olsun aldiklari para helal hoş olsun rabbım devlete zeval vermesin sizin hastaligniz nasildi ilk defa duydum tam olarak nesi vardi ne kadarlikken ameliyat oldu rabbim şefaatçiniz etsin inş 🌹
MuhammedAmine Niloss PFO , Patent Foramen Ovale . Riskli seviye de olmadığını söylüyor kardiyoloji uzmanı . 3 yaşına gelince kapanmazsa kapatabiliriz dedi , böyle de kalabilir 3 yaşından sonra bakacağız dedi . Genel durumu ve gelişimine göre hareket ediyor doktor
Narincik Mavisimm halkali acibadem hastanesinde oldu ameliyati 35haftalik dogdu kilosuda azdi malesef bu hastalikda kilo faln cok önemli 39gün yasadi hep küvozdeydi hic kucagimiza alamadik galiba en agirida buydu. Tek tesellimiz bigün kavusma hayalimiz
Eslemmomy Mavisimm kuzenim doğuştan kalp hastası 15 yaşında tekrar amelîyat olacak aort tersmis kapağın biri yokmuş 3 tane delik varmış 20 aylıktı sanırım ameliyat olduğunda Amerika’dan damar getirildi şu an 13 yaşında 2 sene sonra tekrar kapak ameliyatı olacak
Harvicell Mavisimm hangi damarı ters acaba ve bebeğiniz kaç aylık benim bebeğinizde aort damarı sağda
Mavisimm Harvicell atar damar ve toplar damar ters tga diyolar bizim şuan 4 aylik olduk 40 gunlukken ameliyat olduk