Aselinaannesi Cicismoms bende kasık maması olarak biliyorum da emin olmak istedim canım teşekkür ederim
Aselinaannesi Duruckl anladım bende kızımdan kilo dan yana dertliyim faydasını görmüş mu kullanan arkadaş
Duruckl Aselinaannesi bide ben corba verdim kizima mesela 100ml falan ölçecek veriyorum ilikli dana kemik suyundan bide bebek irmiği koyup pişirdim verdim oda cok güzel kilo aldiriyomus bem ilk denedim eger aldirirsa sana söylerim bi dene isterseb sende
Aselinaannesi Duruckl ahhh canım benim kız bu tür şeyleri yemiyo yese bile geri çıkarıyor hep herşeyi yapıyorum ama zoraki bi iki kasık kızımın yediği tek tarhana çorbası başka çorba içmiyor sebze türü şeyleri sevmiyo senn dene banada haber verirsen sevinirim
Duruckl Cicismoms ya aynen doktor bana yazdi hero baby devam sütü doye ama ben bulamadim burda kasik mamasini buldum buldugum zaman ondanda alicam
Duruckl Cicismoms al canım bana doktor yazdi bide keçi sütlü bi mama varmis ismini bilmiyorum yine sorarim yazarim buraya oda güzelmiş formül mama
Duruckl Aselinaannesi ben tarhana domates bide ilikli dana kemik suyu corbasi yaptim verdim canim yedi maşallah 🧿
Aselinaannesi Duruckl aslında ilikli kemik. Suyu ile tarhana çorbası yapabilirim. Teşekkür güzel anne
Duruckl Cicismoms aynen aynen o mama işte onu da yazdi kizima özel bunlari da dene dedi eger boyle devam ederse roporlu mamalara gecicez demisti ben ikisini alicam bulursam valla
Duruckl Aselinaannesi ne demek önemli değil 😊 dene bi baya kilo aldiriyomus bende bugün başladım inşallah sizede faydasi olur güzel anne
Mertoglan Kaşık mamaları hero baby ve hippin ki var içine formül mamada kat öyle ver gece yatarken sabah kalkınca güzel kilo yapıyor
Duruckl Mertoglan yaa denicem bakalim gece yatarken bakalım demin uyumadan önce sade arı mama bide içine hipp formül mama karıştırıp verdim inşallah güzel güzel kilolarimiz olur teşekkürler 😊