MuhammedAmine Kızlar bebeğim 11 günlük 6 günlükken göbeği düştü az önce üzerini değiştirirken zıbınında bikaç damla kan gördüm gebek deliğindede kan var kurumuş yarın için randevu aldım ama çok endişeliyim ve korkuyorum başına böyle bir durum gelen varmı sebebi ne dendi size ? ne yapıldı bebeğe yardımcı olabilirmisiniz ? 😢
Drosera MuhammedAmine Benim de bebegim 22 gunluk, 5. Gunde gobegi dustu, bir haftaya yakin dediginiz gibi ufak kanamalar oldu, hicbir sey surmeyin, bebeginizi yikadikca gececek.
Pafuli MuhammedAmine benim bebeğim 20 günlük.3.günde göbek bağı düştü ve dediğiniz gibi bize de öyle oldu kan kuruyordu, şimdi şimdi düzeldi.Doktorum önemli birşey olmadığını söylemişti geçen hafta doktora gittiğimizde .Gayet iyi göbek bağı demişti.Düştükten sonra hafif iltihap gibi gelmişti batikon sürmüştüm mikrop kapmasın diye o kadar.
Deniss99 MuhammedAmine camim korkulan bisi yok k vitamin yapıyolar hastanede bi daha kanamayı hemen herkeste olan durum bu :)
cito83 MuhammedAmine korkma aynısını bende oldu 6. günü düştü sonradan kan gördüm iki kez doktor olur tamamen kuruyana kadar dedi önemsemedi yani rahat ol
Beyza5151 Canım benim beneğimin de 1 hafta sonra düştü göbeği sonra 1 hafta ufak ufak kanadı hiç ellemedim doktor da elleme dedi banyo yaptırdıkça geçiyor endişelenme:)
MuhammedAmine Beyza5151 çok ağladım hiç daha önce şahit olduğum bir durumda değil 😢 bebeğim geceleri çok ağlıyor hiç uyumuyor emmek de istemiyor sağıyorum sağmadan önce emzirmeye uğraşıyorum bebeğim çok kasıyor kendini ağlıyor bu yüzden olmuş olabilirmi ?
seldaaaaa canım benimde 20 günlük kızım Var aynı şeyi bizde yaşadık k vitamini iğnesi yapıyorlar korkma endişelenme sadece temiz tut enfeksiyon kapmasin
MuhammedAmine seldaaaaa ben herhangi birşey sürmüyorum artık 2 günde bir yıkıyoruz siz temiz tutabilmek için birşeyler yapıyormusunuz acaba
Beyza5151 MuhammedAmine Onunla alakası olduğunu düşünmüyorum bende aynı şeyleri yaşadım göğsümü tutturacam diye 40 takla attım gazı vardır belki de annesi. Yarın doktorunla konustugunda umarım içini rahatlatır benim bebeğim doğduktan sonra 1 hafta içinde hep uyudu sonra gaz sancıları başladı ve uyutmak mümkün değil artık😒
MuhammedAmine Deniss99 hiç görmediğim duymadığım bir durum nevrim döndü ağlamaktan bir hal oldum 😢 doktor görene kadar da içim rahat etmeyecek yarına kadar şimdilik yaşayanların olduğunu bilmek biraz rahatlattı
Pafuli MuhammedAmine yok danışmadım doktoruma ama ben kan varken sürmedim batikon.Sarımsı yeşil iltihap gibi varken sürdüm
MuhammedAmine Beyza5151 teşekkür ederim cevabın için canım gazı var evet ve biz henüz gaz damlası kullanmıyoruz 15 gün kullanmaya gerek yok demişti doktor ama bebeğim çok zorlanıyor siz kullanıyormuydunuz gaz damlası
Beyza5151 MuhammedAmine kesinlikle kullanmalısın ben 15 günlükken basladım ama önce de baslasam olurmuş ilk cocuk olunca insan herşeyi ince eleyip sık dokuyor şimdi diyorum ki 2. Cocuguma daha dogar dogmaz verecem gaz damlasını😀
MerveBagli MuhammedAmine benim oğlumun da kanamıştı kuru tuttum yumuşak bi bez koydum bi sorun olmadı.