NaimeYilmaz Happy Mom da nisanda idi sanırım tam virüsün zirve yaptığı zamanlardı yani, sürekli post açılıyordu hastane gideyim mi virüs varken, çok korkuyorum vs diye. Bende Banu çiftçinin canlı yayınını haber ettim gebelik ve covid-19 diye kızlar katılın diye. Postum kaldırıldı. Sebebi virüs tek bir başlık altında konuşulacak diye. Tamam dedim. Ertesi gün ana sayfam komple virüs başlıkları ile doluydu.
burada ise aşı ile ilgili post açtım kızlar aşıdan sonra rahatsız olan bebekler var ne düşünüyorsunuz diye. Hatırlarsınız belki birkaç anne post açmıştı aşıdan sonra bebeğim rahatsızlandı diye. Aşı karşıtlığı sebebi ile postum silindi. Aşıya tepkili bir post değildi oysaki. Fakat bebeği rahatsızlanan annenin postu duruyorken.
happy momda ıslak mendil satacağım söyledim uygulamada 2. El satış yok dendi postum kaldırıldı fakat gene bir bayanın bebek arabasına satışa çıkardığı bir post vardı. Ben dedim sonra kalktı mı bilmiyorum.
son olarak da dolap uygulaması ile ilgili bir soru sordum o da silindi. Yani Trendyol vs sorulurken neden dolap ile ilgili postum silindi.
adminin haberi varsa bile iyi takip edilmiyor olaylar..
sevgiler 🌸