delibirhatun Hanımlar kışlık alışverişe bu ayın 10 u gibi falan çıkmayı düşünüyordum dün eşime dedim daha çok erken dedi kışlıklar bile çıkmamıştır dedi. Bende kararsız kaldım kışlık alışverişini yapan var mi yada su zaman doğru zaman diyen ?
Deletedmom348 delibirhatun Yok çıkmaz olur mu canım. Daha yeni aldım. İnternette de çok uygun indirimler var. Netten sipariş daha iyi olur.
delibirhatun Tuba NaimeYilmaz BartuveArtun Bendeanneoldum Ikrazumra19 Hanımlar çok hızlısınız gerçekten 😂😂 güle güle giysin bebisler 🌷😍
delibirhatun Deletedmom348 internetten tutturamıyorum kalıbını görerek aldığım bile bazen küçük oluyor kendime o konuda güvenmiyorum
kivirciginannesi delibirhatun ben yaptım açıkcası pek model yoktu ama ben zaten düz tek renk giydiriyorum…
delibirhatun kivirciginannesi bende onu düşündüm değişik şeyler çıkınca keşke bekleseydim oluyorum acikcasi
efelettin Geçen sene aldım kışlıklarının yarısını. İndirimi asla kaçırmam. Şimdi kalan yarısını hallettim. Mont, bot, uyku tulumu, pijama takımı gibi ☺️
delibirhatun efelettin maşallah bende seneye öyle yapmayı düşünüyorum bizimki minnak daha bi anda büyüyorlar
Bendeanneoldum delibirhatun indirim varken alalım kaçırmayalım diye yaptık hemen 😂teşekkürler daha güzelleri sizin bebişinizin olsun inşallah 🥰
Deletedmom348 delibirhatun Anladım canım bende ilk başta sipariş ettim. Baktım inceledim. Bazılarını iade ettim. Tekrar başka beden aldım falan. Onlıne a özel de indirimler vardı
Eminos delibirhatun eylul gelmeden LCWaikiki online alisveristen yaptim eylulde fiyatlar yukseldi sonbahar oldugu icin alindi yikandi utulendi dolabina yerlesti coktan mevsimlik aldiklarimi giydiriyorum uzun kollu kiyafetlerini
delibirhatun Eminos bizim bi kaç parca hediye gelen vardı soğuklarda su an onları giydiriyorum evet kısa doğru fiyatlarda yükseliyor baya