Leyla Turtam merhabalar. Gecmis olsun öncelikle. Ankara da bi prof.tan bahsetmissiniz ismi neydi acaba?
Turtam Leyla merhaba tesekkur ederim. Prof hatice erdi şanlı dr ismi google yazarsan çıkar tüm bilgileri cnm
Deletedmom47 ArdeninAnnesi Tatlım bizde iki aylığız aynı dediğin gibi dendi .Araştırıyorım internette 2 yaşına kadar geçer diyorlar çok nadir kalıcı oluyormuş .Birden alevleniyor birden geçiyor döngü gibi hep .Çok kötü oluyor huzursuz oluyor mahvoluyor 😶.Sanada Allah kolaylık versin .
Deletedmom47 Gizhem91 Bioder neleri kullanıyorsun tatlım ki bizede doktor verdi cerasetin aldım nemlendirici icin atopik mustela verdi .Aynı işlev zaten senşn markada işe yarıyormu
Gizhem91 Deletedmom47 bnm marka işe yarıo ben memnun kaldım mustela sadece nemlendiriyor iyileşme saglamadı bioderma iyilestiriyor
Deletedmom47 ikos58 Mustela hangi krem şampuanı tam olarak .Kremi hergün mü tatlım .Bizede yazdı anlamadım nemlendirici atopik ciltler icin yazmış krem çöküyor internette anlamadım 🤔
Ceyradeniz Glin89 merhaba yazınızın üzerinden çok geçmiş fakat bende aynı dertten müzdaribim.İzmirde oturuyorum doktorunuzun adını öğrenebilir miyim?
Ceyradeniz Glin89 çok teşekkür ederim.Sizin şikayetleriniz tamamen geçti mi? Bir de vizitesi ne kadar doktor beyin?
Glin89 Ceyradeniz çok ii bi doktor biraz masraflı herseyin tahlilini falan ister ama nokta atışları vardır hemen sorunu bulur
Gzd ArdeninAnnesi deterjanla falan alakalı olabilirmi acaba, oğlumda da nedensiz bi kaşıntı var, doktorumuz zeytinyağlı sabunla yıkayıp ütüle bütün kıyafetlerini dedi
Leyla Turtam yok malesef henüz gidemedik, ankara da yaşamıyoruz, bude alerji testi icin gun verildi once alerji isini halledelim sonrasında gidelim diye düşündük🤗