Deletedmom5284 ben civilden aldım dün gece, ama hemen tükendi herşey, babymallda da bi kaç ürün vardı kızlar girip bakın 😍 şu tabağı ebebekten 90₺ ye almıştım inanamıyorum 😄
Deletedmom348 Deletedmom5284 Baby&me nin biberon temizleyicisi ile temizliyorum. Bol duruluyorum. Hiç kaynatmadım. Sanırım kaynatılmıyor. Kapaklı olan tabağı da çok güzel. Öğün tabağı da. Fakat kaşığı büyük. İlerleyen zamanlarda blw için ideal. Babyplus ın iki kapaklı tabağı var o da güzel. Ve kaşığı çok güzel. Yine babyplus ın sıkma kaşığı ve mycey in silikon meyve emziği çok kullanışlı tavsiye ederim canım.
_yaseminturann Deletedmom5284 cok uyguna gelmiş bizde kasımda geçicez ek gıdaya inşAllah bana da denk gelir🤭Hayırlı olsun minikoya🌸
Deletedmom5284 Caglaed koku yapabilir evet.. lansinoh biberon kullanıyoruz bizde, koku yapıyor üç beş kere köpükleyip durulayıp ardından kaynatıyorum, bunun da bi çaresi vardır kullanarak öğreneceğiz 😊 😅
Giraysmom20 Deletedmom5284 makinaya atmazsanız koku yapmıyor ki zaten bebek ürünleri makinaya atılmamalı 🤦🏻♀️
Deletedmom5284 Giraysmom20 Haklısınız zaten öyle hijyenik olmayacaktır elde sirkeli suda yıkıyorum ben kızımın mama ürünlerini 😘🙏🏻
Giraysmom20 Deletedmom5284 aynen en güzeli bu 😊 ben baby me marka temizleyiciyle yıkıyorum iyice duruluyorum oda tertemiz yapıyor 😊
Deletedmom5284 Deletedmom348 Teşekkür ederim evet kaynatılacağını düşünmüyorum ılık suyla yıkayın yazmışlar açıklamasına
Deletedmom5284 Giraysmom20 sizde benim gibi köpürte köpürte yıkamadan temiz olduğunu hissetmiyorsunuz sanırım 😅
Giraysmom20 Deletedmom5284 aynen öyle birde her besinine zeytinyağı eklediğim için köpürtmeden olmuyor 😂
Esra_ipek _yaseminturann e bebek sitede %50 indirim var mağazada daha uygun fiyatlar nete göre bakın isterseniz☺️
Deletedmom388 Deletedmom5284 Ebebekte de vardı dün gece eğer stoğu bitmediyse alacaklara iyi olur yarı yarıya inmiş😊
Deletedmom5284 Mom9 çoğu mama tabağı öyle bende kız kardeşime bi çok marka denedim zamk gibi yapışanı yok gerçekten, ufak boyları daha iyi tutuyor sadece 😊
Tomi Deletedmom5284 sabah ebebekten sipariş verdim. Ek gıdaya Ocak Şubat gibi geçeriz. Daha var uygunken alıyım dedim. Dün burda bir anne paylaşmış. İyiki de paylaşmış. Teşekkür ederim 🙏
Unknown Deletedmom5284 Mağazada kalmış mıdır ki önlükten ? Sabah bir kalktım bitmiş stoklar 😨 Çok hevesliyim ek gıda için de daha 2 buçuk aylıkız 🤭
Deletedmom5284 Unknown Bilemedim kuzum dün gece oldu indirim bugün avmye koşmuştur herkes sizde bir bakın 😊