Biranne00 Merhabalar iyi geceler kızlar oioi ürünlerini almak isteyen varsa şuan e bebekte %50 indirim var fiyatları çok uygun indirim postunu göremediğim için normal post olarak paylaşmak istedim ihtiyacı olan arkadaşlara duyurmak için ☺️
Asyaaihsnser Biranne00 ben dünyanın parasını döktüm oioiye hiiiççç bakmıycam indirimleri görürsem kahrımdan ölürüm 😅😅😅
Niloyaa Biranne00 Ay iyi ki söylediniz ya direk aldım ilk defa bu kadar indirime girdiğini görüyorum 😍
Biranne00 Asyaaihsnser ahhh canım nasip kısmet işi işte ☺️ Benim kızım şuan 4 aylık bir kaç gündür bende almak için bakıyordum hatta e-bebekten online olarak aldım kart sistemsel hata verdiği için işlem onaylanmadı bende tekrar üstüne düşmedim bugün almak için tekrardan baktım 295 TL tutuyordu çorba kasesi+tabak+önlük+ikili kaşık 145 TL’ye aldım ☺️
Arifeeee Asyaaihsnser canım nelerini kullanıyorsun. Vakumlu silikon tabaklarına bir yerden sonra koku yapıyor yazıyorlar ama sen kullansın mi memenun musun
Asyaaihsnser Biranne00 öyle ölmem füze at kuzum 😱ayyyy baaa bişey oluyoooo güle güle kullanın nasip işi gerçekten
Biranne00 Asyaaihsnser yaaa 🙈 instagramda tasarrufluannebaba var bütün indirimleri hemen hemen ilk o duyuruyor takip edersen canım haberin olur bundan sonraki süreçte ☺️☺️
Biranne00 Niloyaa bende ilk defa bu kadar düştüğüne şahit oldum gerçi 4 aylık anneyim öncesinde oioi diye birşey bilmiyordum 😂😂
Sdnrruznn Biranne00 11 aylığız ek gıda veriyorum ama ioio nun tabakları tarzı bişeyler kullanmıyorum tam olarak neye kullanıyoruz onu yani almam gerekiyor mu ???
Biranne00 Sdnrruznn tercih meselesi canım ürünlerinin kaliteli olduğunu söylüyorlar ve bir çok anne tarafından tercih ediliyor. Ürünler silikon ve Tabakların altında vakum var sanırım dökülme falan yapmıyor önlüğü var çorba kasesi var bardağı var kaşığı var 3 bölmeli tabağı var. Tabiki mutlaka her bebekte kullanılması gerekli diye birşey yok canım tercih meselesi Ürünler böyle bişey ☺️
Teachermom Biranne00 Cok tesekkur ederim cok pahali diye almamistim bugun tabak ve bardagini aldim.😁harika bir indirim
Biranne00 Teachermom bende sepete bardağı eklemeyi unutmuşum tekrar kargo ücreti vermemek için almadım 😣