Tugba10-5 Mom3 ılık kompres yapın limonlu çorap giydirin ayağına dolven calpol verirseniz dönüşümlü verin. En son artık düşmezse fitil verebilirsiniz biz böyle çözüm bulmuştuk
Tugba10-5 Mom3 en son düşmezse peki ateşi neyden kaynaklı olduğunu düşünüyorsunuz diş vs ? Olmadı bir kere daha ılık duş aldırın rahatlasın inşallah bir an önce düşer
Maviyemeftun Mom3 dolven daha ağır. Ateşi düşüremediğinizde ikisini dönüşümlü kullanırsanız daha iyi sonuç alırsınız
Canga Mom3 Acile gittiğimde ılık suyla normal pamuğu ıslatıp kolunun altına alnına kompres yaptım. Yarımda fitil attı doktor. Daha sonra ilaç kullanmadan ılık kompresle atlatmıştım inatçı ateşi. Rabbim bütün miniklere şifa versin inşallah. 🌸
Tugbadrsn Kevser003 Doktor bana dönüşümlü parol ve pedifen önermişti gerçekten ile yaradı dönüşümlü kullandım
Mom3 Tugba10-5 sabah vardı ateşi eşime söyledim hemen hasteneye götürdük ben virüs diye düşündüm çünkü kayınvalidem ve kayınpederim virüs aynı apartmanda oturuyoruz test yaptıkları günde kahvaltı yaptık ama bilmiyorduk o yüzden şüphelendim ama enfeksiyon çıktı şükür virüs değil
Deletedmom1683 Mom3 dolven ağır bir ilaç bir dokrorun yazısını okumuştum havale gibi ağır durumlarda başvurulan ilaçlardan bende kullanıyordum maalesef hemen bıraktım o yazıdan sonra
Tugba10-5 Mom3 anladım . Çok geçmiş olsun geçer diye umut edelim . Benim bebeğim de yeni geçirdi 9 aylık ilaç vermişlerdi ama en son çözüm fitil verdik öyle düşürmüştük siz bol bol ılık kompres yapın