Yasemin_06 Babymal ve civil ve joker ben hrp biralardan.getirtiyorum kalum avm felan.gidemiyoruz diye e bebek sayfasi sikintili ordan.verme siparis mogrostada buyuk yok bsbymal joker veya civil en guvenilir bunlar
Arifeeee pasaklikontess combioticte probiyotik ve prebiyotikler var. Gaz konusunda daha rahat olur olursunuz.
mahi_devran Arifeeee canım yazdığını yanlış okumadıysam organik lerin üstünde sadece “organik” yazar combiotic lerde de “organik combiotic” yazıyor. Başka da yok hipp devam sütü. Bu şekilde arama yaparsan çıkar
Dorika Arifeeee ikisi arasında ne fark var ben de 1 kullanıyorum ama sanırım hiç dikkat etmedim hangisini alıyorum🥺
Deletedmom63 Arifeeee ben ondan 1 kere aldım ve içemedi bile kızım sonra tadına baktım resmen bildiğin mademki para gibiydi çok kötü bir tadı vardı sizdede öyle miydi direk çöpe attım
Arifeeee Deletedmom63 Mamaların hepsinin tadı çok kotu değil mi yakın zamanda tadina baktığım yok ama genel olarak böyle mamalar.
BuketBudak Arifeeee farmasanal diye bir site var ordan aldım en son fiyatıda uygundu. Skt 2021 tarihliydi.
Dorika BuketBudak allah aşkına biri bana yazsın arasındaki fark nedir hangisi daha iyi hiç dikkat etmedem alıyormuşum🤦🏻♀️
Arifeeee Dorika combiotik olanda probiyotik ve prebiyotikler var. Gazı olan bebekler için sindirimi daha rahat.