Melike25 Kızlar Rezene çayı içen varmı yan etkisi falan olmadı dimi bebeğinize peki süt yönünden faydasını gördünüz mü
seydaac Melike25 rezene anason ve kimyon tohumu aldım karıştırıp içiyorum günde iki üç kupa. Süte hayli faydası oluyor. Bebeğim de eskisine göre daha rahat gaz konusunda.
Nilsmom Melike25 Ben de içiyorum canım her gün. Içine bir kaşık da kimyon tohumu ekliyorum. Hem gaza hem de süte oldukça faydalı.
Beriltalay Ben haftada iki uç gün içiyorum sütü artırıyor ama en önemlisi bebeğe de sakinlik veriyor mutlaka için
Emelimsi qulistann rezene çayını nasıl demliyorsunuz? Birkaç yerde tohumları ezin yazıyordu? Tarif verirseniz çok seviniirm
Serkanetin seydaac meraba bende içiyorum ama bebeğim çok huysuz olduğu için demlemeye fırsatım olmuyo üç kupalık demleyip gün içinde tüketsem olur mu dersiniz yani taze mi olmak zorunda sizce?
CaglaGenc Günde 2 bardak içiyorum unutmazsam eğer 1 bardak da anason çayı içiyorum sütümü artırıyor bebeğime de sakinlik veriyor.bazı günler huzursuzsa eğer birkaç çay kaşığı rezeneyi direk bebeğime de veriyorum sakinleşiyor azda olsa
BurcuMehmetTaslak Ben sezeryan Doğum yaptığım için çok gaz sıkıntım olmuştu onun icin kullandım ilk sonra çok şükür hiç gaz sıkıntımız uyku problemimiz sütsüz günümüz hiç olmadı kesin bir şey söyleyemem ama ben anason rezene çayına bağladım
znurTuncel Melike25 vlla dediklerine göre gaz yapmazmış bide süt arttırırmış ki içiyorum ama bişey anlamadım pek
qulistann Emelimsi canim ben 1 bucuk su bardagi suya 1 bucuk yemek kasigi rezene atip 2 3 dakika falan kaynattm demlendi süzüp ictim
Ynccelikaktas qulistann canım bir çay bardagi suya bir çay kaşığı normalde seninkinin rezenesi fazla gelmiş olabilir bebeğin çok uyudu ise
Semraaa Serkanetin benim bilğim en fazla 2 saat bekleme süresi varmış bebeğinize de verebilirsiniz milupanın rezenesi var bebekler için ben onu kullanıyorum kendimde içiyorum
seydaac Serkanetin Taze olması daha faydalı olur tabi ama benim bebeğim de çok huysuz bazen demliyorum öyle kalıyor bir iki saat onu içiyorum o kadar da bekleyebilir bence.
Semraaa Melike25 rezene hem süt yapar hemdr bebeğinde uyku yapar gaz problemi olmax bebeğinin bebeğinede verebilirsin gazlıysa eger bebeğin