Melina Yenidoğan bebeklerinizde biogaia damla kullanan var mı? kızım gazını çıkartamıyor kakasını yaparken de zorlanıyor ? Bu durum başına gelen var mı?
Zeynom33 Melina biogaiayi niye veriyorlar anlamiyorum ddemisti doktorumuz kabiz yapiyormus bizde denedik fayda gormedik canim
Adensu Melina benin oglumda kaka yapamama sorunu vardi 6 ay boyunca lagman kullanfik herkesten bir ses çıktı yok alisir bagirsaklari bir daha kendisi kakasini yapamaz diye cocuk cerrahina götürmüştüm kesinlikle dogru degil kulaktan duyma seylere inanma dedi 6 ayin sonunda birakalim artik bagirsaklari alismistir öğrenmiştir dedi ve biraktigim gibi bir daha hic kullanmadim aliskanlik falan yapmadi simdiki bebegimdede gaz problemi var damla verdi doktor birde eczane okuyabilseydi ilacida alabilseydim yarin saglik ocagina goturucem artik
Smha Canm ben hic damla falan kullanmadm drlarin cogu bile onermiyo cunku bagimli oluyolar sencay bardagina ilik suya seker kat 3 4 cay kasigi bebisine ver rahatlatr bebegini kendinde arada ic sutten gecer zaten birde zeytinyagi ile bebeginin karnina masaj yap cok iyi oluyo sukur ben hep oyle durumlarda bunlari yaptm hep iyi gelmiştir
Melina Smha Yenidoğmuş bir bebeğe şekerli su verilmesini doğru bulmuyorum bence sizde bebeğinize vermeyin. Yorumunuz için teşekkür ederim
Smha Betulyildiz herseyi kimyasal ilaclarda aramaktan iyidir bazen anneanne babaanne sozu dinleemk ise yariyo canim tavsiye ederim deneyen biri olarak
Melisa07 Zeynom33 ben kullanıyorum bio bağırsak florasını düzenleyen bir damla 7 güne bir kaka yapan bebeğim artık gün aşırı yapıyor çok şükür . Probiyotiğin kimseye zararı olmaz
mrymgkce Melina ben kullanıyorum canım hergün aynı saatte 5 damla bebişim çok rahatlıyor bundan önce sürekli ağlayarak uyanıyordu
Filephpid Melina kimyon yağı ile masaj yaptım sancısı olduğunda. her gün de kimyon ve rezene çayı içtim şükür atlattık sancımız olsa da 5-10 dk sürüyor. Birde sıcak tutmak gerekiyor ısınınca kendiliğinden çıkıyor gaz
Melisa07 Melina sakın ama şakın bebeğe şeker vermeyin ya arkadaşlar aklınızı mı kaçırdınız? Çok zararlı lütfen ya el kadar sabiye ... gaz olur canım Benim ben neler çektim 4. Ayına girdi hala çekiyorum. Yapacağın şey sen günde 2 kupa bebeğe de günde bir fincan kadar suyu kaynat içine kimyon tohumu ve yeşil nane demle (birkaç yaprak ) ılık ılık içir faydasını görürsün
Buskat Melina biogaia aslen bir gaz damlası değildir, bağırsak düzenleyici probiyotik ben de kullanıyorum henüz 1 hafta oldu başlayalı ama biraz daha rahatlattı.
Hemsirebianne Melina ben nurse harveys kullanıyorum ilk verdiğim anda işe yaradı. Tamamen bitkisel ilaç değil tavsiye ederim fiyatı da uygun
AlyaBaby Melina bizde 1. Aydan ıtıbaren kullanıyoruz biogaia gunde 5 damla ..3 ay 8 günlük suan kızımız .. ayrıca sekerlı su dogru degıl bence 👍🏻👍🏻Verme
Melina AlyaBaby Şekerli su benim de tasvip etmediğim yöntem bilinçsizce buluyorum bu yöntemleri. Bebeğiniz de gaz sorunu olduğunu nasıl anladınız? Yane benim bebeğim kendini sıkıyor ıkınıyor gazını çıkartamıyor diye düşünüyorum?🤔