eymenkerem Bsramasal prospan bende çok sık kullandım büyük oğluma çok etkili be bitkisel bir ilaç yani zararı yok doğal. Ama doktorunuza sorup o izin verirse başlamanız daha sağlıklı olur
frambuazliturti Bsramasal doktorumuz vermişti prospan şurup. 8 saat arayla kullandım öksürük için iyi gelmişti
Nursee Bsramasal asist balgam sokturucu oldugu icin oksurtecektir balgami atmasi icin bu durumda prospan vererek oksurugu kesmek ne kadar dogru olur bilmem doktorunuza danisin bence
Crocus Bsramasal prospan şurup öksürüğe birebir aynen hemde bitkisel bizede doktorumuz vermişti bence kullanın derim
Serap11 Bsramasal Oğlum 2 buçuk aylıkken bronşit değil de başlangıcı olmuştu. Ben de küçücük verilmez diye biliyordum 6 ay sonrası yazıyor reçetesinde de ama mecburen kullandık doktorumuz vermişti 5 gün 0.25 ml vermiştim o zaman hemen geçirmişti
Crocus Bsramasal birde şurupları milimine göre vermeniz daha iyi olur öyle çay kaşığı tatlı kaşığı değil. Bir şırıngayla çekip mutlaka ölçün yarım ölçek 2,5 ml tam ölçek 5 ml