Burcakmstftmr Ya sargı bezi yapışmış çıkmıyor bende çekemiyordum kıyamıyorum acır kanar diye. Suya oturttuk zeytinyağı döktüm krem sürdüm yok bi türlü çıkmadı napcam bilemedim başına gelen bi yardım etsin lütfen çay çıkartır diye okudum doğru mu ki denesem mi bilemedim
YazCilegi Burcakmstftmr Evde ne yapılır bilmiyorum zeytin yağı çare olmamış hiç riske atmasanız yakındaki bir hastanenin aciline gitseniz yardımcı olurlar. Onların spreyleri var hemen cıkartıyor.
nrhnoktay Burcakmstftmr çayı ben de duydum evet doğru ama bence de bir hastaneye gitseniz en iyisi 👍🏻
Burcakmstftmr ZeyooZ yok komple değil alt kısmı çıktı ama pipinin üst kısmında ilk sarmaya başladıkları yer 1 cm kadar orayı çıkaramadım çekersem kanar diye de çekemiyprum
ZeyooZ Burcakmstftmr kendi dikişi olabilir mi diye sordum biz de dikişini krem artığı diye temizlemeye kalkmıştık yapamadık iyi ki de yapamamışız kontrolde doktor onların dikiş olduğunu söyledi 🤦🏼♀️
Burcakmstftmr ZeyooZ dikişsiz olmuş sünneti ama sargı bezini ilk sarmaya başladıkları yer iyi yapışmış işte çıkmadı hastaneye götürcez bakalım çıkarırlarsa yoksa da zamanla düşer inşaAllah iltihaplanma sından korkuyorum yoksa beklerim de derdim o yani
ZeyooZ Burcakmstftmr anladım canım bişey olmaz ferah tut içini biz bi de acıtırız diye tutamıyoruz çekemiyoruz ama doktor lap diye çeker çıkarır merak etme☺️
Burcakmstftmr ZeyooZ öyle yaptı valla yavrum nasıl ağladı hala dokundukça ağlıyor acıyor ne zormuş bu ya bugün acısı geçer miki
Burcakmstftmr ZeyooZ sargısı açılırken şurup bir işe yaramadı parol şurup verdiler o gün içinde baya fayda ediyor 😁