Birannebirfurki Kızlar bebeklerinizi kucağa alıştırıyo musunuz? Ben şahsen elimden gelse heryere kucağımda taşıycam en azla 2 yaşına kadar alabilirim çünkü
Mommyy70 Birannebirfurki alistiriyorum elalemin lafına rağmen dokuz ay karnımda tasimisim yarın bir gün çalışmaya gidicem doya doya kucaklıyorum kızımı
Azizeguney Birannebirfurki aslında ben kucağa alıştırma diye bir şey olduğuna inanmıyorum çünkü biz de çok kucağımıza alıyorduk ya da bilmiyorum belki çocuktan çocuğa değişen bir şey olabilir
Birannebirfurki Mommyy70 alışırsa hiç iş yapamazsın diyolar alışsın yeter ki evi pislik götürsede olur
02022020 Sürekli alıyorum seviyorum kokluyorum emekliyor biyerlere kaçmasın düşmesin diye bişey yaparken de kucağımda tuttuğum oluyor çok hareketli başka türlü tutamıyorum alışırsa da iyice yandım artık 🤷♀️
Mltmdfn Birannebirfurki canım istemesende bişekilde onların bıze ıhtıyacı var gerek kokumuza gerek sevgimize elimizde olmasada alışıyor yanı cocuk aglar atıyorum oyle dursun mu mecbur almak zorundayız . Almamay calıstım kucagımda uyumaya alıstı simdi hrp oyle uyuyor emerek uyumaz ama yuzunu gogsume gömer öyle uyur🤷🏻♀️Elden bısey gelmez daha cok kucukler ve dedıgım gibi ihtiyac diye dusunuyorum
Mltmdfn Birannebirfurki evet yas yorulsakta cok mınnoslar zaten sevdırmeyecekler buyuyunce iyisi mi sıkı sıkı kucaklamak🥰
Alim7189 Birannebirfurki vlla aliyorum kim ne derse desin bidaha bu zamanlara donemicez nasıl olsa. Al onu kucağına annesi kokuna alışsın diye bı yazı okumuştum çok hoşuma gitmişti.
doruknaz Birannebirfurki valla hep kucagımdaydı. İstediğinde hep aldım. Şimdi istesemde 1 dakıka durmuyor kucagımda
bitanem123 Birannebirfurki ya şimdi şöle bişi var bence kucağa alışma diye bişi yok çünkü zaten o bebek beslenmek için illa 15 20 dakıka bazen yarım saat kucakta duruyor. Siz bir şarkıyı gün içerisinde 5 dakıka boyunca 6 7 kez veya daha fazla dınleseniz ezber yaparsınız demi. Bence bebeklerde öle alışkanlık. Yoksa zaten kucaga hiç almasak kucağı bılmezler. Ben de kucagımdan indirmem şahsen indiremiyorum da elalem bok yesin 😂